Monitörü Önerir misiniz?

bu iki monitöre bak

Arkadaşlar, gönderdikleri monitörlerin paneli IPS olduğu için tercih etmeni istemişler muhtemelen.

IPS panel en iyisi diye bir şey yok. İyi bir VA panel monitör, giriş ve orta seviye IPS panel monitörden; görüş açısı hariç, renk ve kontrast oranı olarak daha iyidir. Bu direkt donanımhaber Mesut Çevik'in yorumudur. Ben de mağazalara gittiğim zaman sık sık karşılaştırırım. Sen de gidip kendin görebilirsin.

Bu bütçeyle hem ips hem curved monitör bulamazsın zaten. Hem statik hem dinamik kontrast oranı yüksek VA panel güzel curved bir monitör alabilirsin.

Gamebooster monitörün panel üreticisi Samsung. Yerli üretici. Monitörlerinin uzun kullanımda durumu ne olur bilmiyorum ama gidip mağazada marka adını kapatıp bakarsan kendi sınıfındaki monitörlerden bir farkı olmadığını göreceksindir. Ben ağır eleştirileriyle karşılaşmamış olsam da uzun kullanımda ne gibi sıkıntılar doğurur çok popüler bir marka olmadığı için bilmiyorum. Ama bu konuda tecrübesi olmayan arkadaşların Türk bir üreticiye çöp bok gibi yakıştırmalar yapmasını da doğru bulmuyorum.

Linkteki curved monitörleri de incelemeni tavsiye ederim. Benim tavsiyem, 100m dinamik kontrast ve 8 bit gerçek renk derinliği olan ürün alman.

Geri