furkanakarsu
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Arkadaşlar monitörüm çalışıyor fakat görüntü gelmiyor. Kabloda sıkıntı yok başka yerlerde kullandım. Ekran kartımda da sorun bulunmuyor
İlk önce anakartın üstündeki onboard ı dene sonra arkadaşların dediği gibi ramleri dedikleri gibi yap sorun devam ederse sata kablolarını çıkar öyle denemeni tavsiye ederim.Arkadaşlar monitörüm çalışıyor fakat görüntü gelmiyor. Kabloda sıkıntı yok başka yerlerde kullandım. Ekran kartımda da sorun bulunmuyor
reis sıkıntı pc de değil monitörün kendisinde hiç çalışmıyorİlk önce anakartın üstündeki onboard ı dene sonra arkadaşların dediği gibi ramleri dedikleri gibi yap sorun devam ederse sata kablolarını çıkar öyle denemeni tavsiye ederim.
PC de sıkıntı olmadığını nasıl teyit ettin ?reis sıkıntı pc de değil monitörün kendisinde hiç çalışmıyor
yeni pc mi aldınız ve kabloyu anakarta mı yoksa ekran kartına mı bağladınız kasa arkasından bi bakar mısınArkadaşlar monitörüm çalışıyor fakat görüntü gelmiyor. Kabloda sıkıntı yok başka yerlerde kullandım. Ekran kartımda da sorun bulunmuyor
Reis monitör çalışıyor yazınca genelde oluyor ya PC çalışıyor ama görüntü olmaz ya o aklıma geldi direkreis sıkıntı pc de değil monitörün kendisinde hiç çalışmıyor