Monitörüm Cızırdıyor Ve Gidip Gidip Geliyor

Zzaren0

80+
Reaksiyon skoru
0
Spotify da müzik dinlerken ekran birden gidip gidip gelmeye başladı monitör sürekli kapanıp açılıyordu açıkken de cızırtı ve ekranda daki piksellerde gariplik vardı. Hdmı takılı olmasa bile aynı sorun devam ediyor.Pikseller Yanmıs gözükmüyor ve kendini restartlıyor. Güç kablosunda sorun olabilir mi? (Videosunun Linki)

Monitör harici bir adaptör ile mi güç alıyor?

Spotify da müzik dinlerken ekran birden gidip gidip gelmeye başladı monitör sürekli kapanıp açılıyordu açıkken de cızırtı ve ekranda daki piksellerde gariplik vardı. Hdmı takılı olmasa bile aynı sorun devam ediyor.Pikseller Yanmıs gözükmüyor ve kendini restartlıyor. Güç kablosunda sorun olabilir mi? (Videosunun Linki)
Kabloyu kontrol edermisin? Bende aynısını yaşadığım zaman kabloyu çek tak yapiyordum düzeliyordu.

Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef bir işe yaramıyor.
Harici adaptörü bozulmuş olabilir. Voltaj ölçümü ya da muadil bir adaptör bulup denemek lazım. Darbe vs olmadan panelin bir anda böyle olması zor.

Harici adaptörü bozulmuş olabilir. Voltaj ölçümü ya da muadil bir adaptör bulup denemek lazım. Darbe vs olmadan panelin bir anda böyle olması zor.
Bende Adaptörden Şüpheleniyorum Kaliteli bir şey Değil Zaten İlgin İçin Teşekkür Ederim Dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,820
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri