Neler Yeni

Monitörüm Cızırdıyor Ve Gidip Gidip Geliyor

Zzaren0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Kuluman
Spotify da müzik dinlerken ekran birden gidip gidip gelmeye başladı monitör sürekli kapanıp açılıyordu açıkken de cızırtı ve ekranda daki piksellerde gariplik vardı. Hdmı takılı olmasa bile aynı sorun devam ediyor.Pikseller Yanmıs gözükmüyor ve kendini restartlıyor. Güç kablosunda sorun olabilir mi? (Videosunun Linki)

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
Monitör harici bir adaptör ile mi güç alıyor?

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Spotify da müzik dinlerken ekran birden gidip gidip gelmeye başladı monitör sürekli kapanıp açılıyordu açıkken de cızırtı ve ekranda daki piksellerde gariplik vardı. Hdmı takılı olmasa bile aynı sorun devam ediyor.Pikseller Yanmıs gözükmüyor ve kendini restartlıyor. Güç kablosunda sorun olabilir mi? (Videosunun Linki)
Kabloyu kontrol edermisin? Bende aynısını yaşadığım zaman kabloyu çek tak yapiyordum düzeliyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef bir işe yaramıyor.
Harici adaptörü bozulmuş olabilir. Voltaj ölçümü ya da muadil bir adaptör bulup denemek lazım. Darbe vs olmadan panelin bir anda böyle olması zor.

Zzaren0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Kuluman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Harici adaptörü bozulmuş olabilir. Voltaj ölçümü ya da muadil bir adaptör bulup denemek lazım. Darbe vs olmadan panelin bir anda böyle olması zor.
Bende Adaptörden Şüpheleniyorum Kaliteli bir şey Değil Zaten İlgin İçin Teşekkür Ederim Dostum.

Top Bottom