Sanırım bende bekliyordum atsın diyeherhalde hayal ediyoruz görüntüyü
diğer renklerde de mi aynı nokta şeklinde yoksa sadece beyazda mı . Ölü pixel testinde kontrol ettiniz mi aynı bölgeyigeliyor hocam tam çekmek için biraz geç sürdü
Mesaj otomatik birleştirildi:
kontrol ettim bütün renklerde böyle siyah hariç onda da gözükmüyor sanırımdiğer renklerde de mi aynı nokta şeklinde yoksa sadece beyazda mı . Ölü pixel testinde kontrol ettiniz mi aynı bölgeyi
ölü pixel o zaman eğer bazı renklerde olup bazılarında olmasaydı nokta o düzeltilebiliyordu bir ihtimal sıkışmış pixel diyorlar ona. Şansına 1 tane ölü pixel gelmiş dert etmiyorsan kullan gitsin. Yoksa da değişimk iste bencekontrol ettim bütün renklerde böyle siyah hariç onda da gözükmüyor sanırım
hocam değişicem ya bu çok belli oluyor bide ölü piksel siyah renk olmaz mı bu gri ve 1 tane değil 3 4 tane rahat var benceölü pixel o zaman eğer bazı renklerde olup bazılarında olmasaydı nokta o düzeltilebiliyordu bir ihtimal sıkışmış pixel diyorlar ona. Şansına 1 tane ölü pixel gelmiş dert etmiyorsan kullan gitsin. Yoksa da değişimk iste bence
toz olmadığına eminsen ekranda ölü pixeldir.hocam değişicem ya bu çok belli oluyor bide ölü piksel siyah renk olmaz mı bu gri ve 1 tane değil 3 4 tane rahat var bence