N ncp123 80+ Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 94 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Necip 15 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 ProCoup yazmış: Bu oyundan, yazılımdan veya birçok nedenden olabilir bence monitörle pek alakası yoktur. Ancak O monitörde ghosting sorunu vardı diye biliyorum birde. Devamı için tıklayın... ghosting fazla var sanırım
ProCoup yazmış: Bu oyundan, yazılımdan veya birçok nedenden olabilir bence monitörle pek alakası yoktur. Ancak O monitörde ghosting sorunu vardı diye biliyorum birde. Devamı için tıklayın... ghosting fazla var sanırım
ProCoup 80+ Bronze Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 971 15 Ocak 2025 #15 ncp123 yazmış: ghosting fazla var sanırım Devamı için tıklayın... Kameradan da öyle gözüküyor olabilir çıplak gözle baktığınızda arkada siyah gölgeler oluyormu?
ncp123 yazmış: ghosting fazla var sanırım Devamı için tıklayın... Kameradan da öyle gözüküyor olabilir çıplak gözle baktığınızda arkada siyah gölgeler oluyormu?
N ncp123 80+ Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 94 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Necip 15 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 ProCoup yazmış: Kameradan da öyle gözüküyor olabilir çıplak gözle baktığınızda arkada siyah gölgeler oluyormu? Devamı için tıklayın... Evet çok bariz bir şekilde arkasından takip eden silüetler gözüküyor o logoların renkleri veya site isimlerinin renklerinin silüetlerini görüyorum
ProCoup yazmış: Kameradan da öyle gözüküyor olabilir çıplak gözle baktığınızda arkada siyah gölgeler oluyormu? Devamı için tıklayın... Evet çok bariz bir şekilde arkasından takip eden silüetler gözüküyor o logoların renkleri veya site isimlerinin renklerinin silüetlerini görüyorum
N ncp123 80+ Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 94 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Necip 16 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 ProCoup yazmış: Kameradan da öyle gözüküyor olabilir çıplak gözle baktığınızda arkada siyah gölgeler oluyormu? Devamı için tıklayın... Zaten masaüstünde siyah temada imlecimi hıp hızlı bir şekilde sağa sola oynattıgımda arkasından gözüken 4-5 tane daha imleç görüyorum
ProCoup yazmış: Kameradan da öyle gözüküyor olabilir çıplak gözle baktığınızda arkada siyah gölgeler oluyormu? Devamı için tıklayın... Zaten masaüstünde siyah temada imlecimi hıp hızlı bir şekilde sağa sola oynattıgımda arkasından gözüken 4-5 tane daha imleç görüyorum