(っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,205
monitörüm rm-344 özelliklerinde var nasıl açarım bilmiyorum
Monitör ayarlarında vardır hocammonitörüm rm-344 özelliklerinde var nasıl açarım bilmiyorum
Monitor ayarlarında settings bölümünden gaming&picture kısmında FreeSYNC on/off şeklinde seçenek olması lazım.monitörüm rm-344 özelliklerinde var nasıl açarım bilmiyorum
hocam oraya geliyorum desteklemiyor diyor ama özelliklerimde varamd radeon software içinden ayarlar bölümünde ekrana gel oradan açabilirsin
yok hocam bulamadım gaming picture diye bişey yazmıyorMonitor ayarlarında settings bölümünden gaming&picture kısmında FreeSYNC on/off şeklinde seçenek olması lazım.
SS atabilir misin settings kısmını her monitorün arayüzü farklı oluyor sonuçta.hocam oraya geliyorum desteklemiyor diyor ama özelliklerimde var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok hocam bulamadım gaming picture diye bişey yazmıyor
burayı demiyormusunuz hocamSS atabilir misin settings kısmını her monitorün arayüzü farklı oluyor sonuçta.
Hayır monitor tuşu ile açılan kısımburayı demiyormusunuz hocam
Alıntıyı görüntüle
tamam hocam hallettimHayır monitor tuşu ile açılan kısım
Monitörün orta alt kısmında bulunan tuşa bir kez tıklayın orda settings bölümü olması gerek monitor tuşlarıyla oraya giriş yapıp hangi seçenekler olduğunu yazın yanıt olarak.burayı demiyormusunuz hocam
Alıntıyı görüntüle
İyi kullanımlar.tamam hocam hallettim![]()