Hepsiburadayamı yazdınız yoksa AOC a mı yazdınızDün hepsiburada'dan aldığım AOC 165 Hz 1 ms VA panel monitörde 1 tane ölü pixel çıktı. Bugün yazdım. Ürünü yenisiyle değiştiririz dediler. Yarın akrgoya vereceğim. Değiştirirler büyük ihtimal.
Hepsiburadayamı yazdınız yoksa AOC a mı yazdınızDün hepsiburada'dan aldığım AOC 165 Hz 1 ms VA panel monitörde 1 tane ölü pixel çıktı. Bugün yazdım. Ürünü yenisiyle değiştiririz dediler. Yarın akrgoya vereceğim. Değiştirirler büyük ihtimal.
hepsiburada üzerinden satıcıyla konuştum. Değişim yapabileceklerini belirttiler.Hepsiburadayamı yazdınız yoksa AOC a mı yazdınız
tanıdık akraban varsa belki yapabilirler bide diğer çalışanlara güler yüzlü değilde sinirli davranırsan olabilir
Bugün gittim değişime saat 3 de. 30 dakika için değiştirip yenisini aldık. Bu sağlam bir sorun yok.mağazadan gidip aldiysaniz isterseniz vatanpc kurucusunun babasini katledin yine iade veya değişim almazlar. sen gelip görerek aldın diye. biraz insafli cikarlarsa yalandan garantiye yollayalim onlar baksin diyip seni 1 ay oyalarlar. sonrasında 3 den az ölü piksel var degisim yapamayiz diyip paketlerler seni.