Monitörümde Ölü Pixel Var mı?

Kerem Işık

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,030
Merhabalar monitör almıştım bugün geldi ve ölü piksel gördüm yani ölü piksel mi emin olmak için konuyu açtım. Aşağı fotoğrafları bırakıyorum.
WhatsApp Image 2021-05-24 at 19.17.15.jpeg
WhatsApp Image 2021-05-24 at 19.17.17.jpeg
WhatsApp Image 2021-05-24 at 19.17.16.jpeg
WhatsApp Image 2021-05-24 at 19.17.17 (1).jpeg
Resimlerde görüldüğü gibi ortada piksel var. Bir tek siyah renkte gözükmüyor. Göremeyenler beyaz resime bakabilir en çok onda belirgin. Şimdi bu ölü piksel midir? İade yada Garanti işlemlerinde bulanayım mı? (Daha bugün geldi)

Trendyoldan almıştım monitörü. Ve az önce iade işlemini yaptık para trendyol cüzdanına gelecek. Yani yine aynı monitörden alıcam acaba aynı monitörden alacağım için ölü pixel çıkma ihtimali yine var mıdır?
monitörünüz nedir?

Trendyoldan almıştım monitörü. Ve az önce iade işlemini yaptık para trendyol cüzdanına gelecek. Yani yine aynı monitörden alıcam acaba aynı monitörden alacağım için ölü pixel çıkma ihtimali yine var mıdır?
İllaki vardır ama muhtemelen çıkmaz. Pozitif düşünün pozitif olsun :D :D

Direk gönderdiyseniz iade almazlar aynısı geldi başımıza

1621875643059.png

* kronik olabilir

Son düzenleme:
Direk gönderdiyseniz iade almazlar aynısı geldi başımıza
Kutusuna kabloları monitörü faturayı koyduk. Yarın karo şubesinr gidip iade işlemini başlıtıcaz. Ayrıca neden olmasın ki?

Geri