monitörümde ölü pixel var

Reaksiyon skoru
82
monitörümde 1 tane ölü pixel var sıkıntı olur mu? değişim talep edeyim mi? teşhir ürünü bir de 2k ucuza aldım iyi gibi

Değişim talep edin hocam ileride daha çok çoğalacaktır.

ölü piksel garantili bir model değilse değişim talep etseniz bile değişim olmıyacaktır fakat oluyorsa ne mutlu size hemen değişim talep ediniz

Hocam belli olmaz fakat çoğalacaktır ileride benimde başıma geldi.

Böyle dediler Asus servisini arayayım söyleyeyim belki anında değişim olur çok uğraştım bi büyüğünü aldım iade ettim bekledim falan cidden 1 tanesi sıkıntı değil 😂😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle dediler Asus servisini arayayım söyleyeyim belki anında değişim olur çok uğraştım bi büyüğünü aldım iade ettim bekledim falan cidden 1 tanesi sıkıntı değil 😂😂
4 ay falan oldu herhalde kasa kenarda bekliyor

Son durum asusu arayacağım bi bakalım

Aradım hafta içi çalışıyormuş teknik servis şu an bayağıdır beklediğim için çok değişimle uğraşmak istemiyordum ama bi anlık bir hevesle ileriye sıkıntı çıkarmasın diye hafta içi bir arayacağım teknik servisi

Ekler

• Screenshot_2022-12-24-14-41-44-158_com.dmall.mfandroid.jpg
    Screenshot_2022-12-24-14-41-44-158_com.dmall.mfandroid.jpg
    407.6 KB · Hit: 36
  • Screenshot_2022-12-24-14-55-31-848_com.dmall.mfandroid.jpg
    Screenshot_2022-12-24-14-55-31-848_com.dmall.mfandroid.jpg
    452.1 KB · Hit: 32
Son düzenleme:
garanti sorgulattım garantisi 3 yıl var satıcı doğru söylemiş. ölü pixel 3 parlak veya karanlık nokta olması gerekiyormuş teknik servis incelemesi için.
yani garanti kapsamında şu an sıkıntı değildi zaten 1 tane ölü pixeli almıyorlar. artma olacağını sanmıyorum ama artar ise 3 yıl içerisinde arayıp söyleyebiliyorum 3 ü geçtiği sürece. sonuç bu arkadaşlar umarım yaşayan olmaz ama yaşarsanız ne yapacağınızı biliyorsunuz artık. :)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Shaw
Geri