Dartagnan
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
bendede benzer sorun varda . yakın zamanda olmaya başladı. o yüzden sormuştumilk açıldığında da var fakat renk tonları siyah gibiyse belli olmuyor
benzer sorun televizyonuma olmuştu garantisi vardı gönderdim TV nin paneli değiştirmişlerdi. Bende dikey olarak çıkmıştı bu cizgiden.panel arızası olabilir ya da imkan varsa farklı bir hdmi kablo ile de denemek lazım.
Eyvallah hocam denicempanel arızası olabilir ya da imkan varsa farklı bir hdmi kablo ile de denemek lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benzer sorun televizyonuma olmuştu garantisi vardı gönderdim TV nin paneli değiştirmişlerdi. Bende dikey olarak çıkmıştı bu cizgiden.
çift monitör kullaıyorum fhd olanda sıkıntı yok. 2k olanda sadece açılışta 5-10 saniye yatay çizgiler oluşuyor.ben laptop bağlıyorum
panel arızası olabilir ya da imkan varsa farklı bir hdmi kablo ile de denemek lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benzer sorun televizyonuma olmuştu garantisi vardı gönderdim TV nin paneli değiştirmişlerdi. Bende dikey olarak çıkmıştı bu cizgiden.
monitöre de bu direkt monitörlük bir durum gibi geldi
kimi kronik sorunlu bazı monitörler var. monitör ısınınca çizgiler kayboluyor falan. karışık bi konu bro.çift monitör kullaıyorum fhd olanda sıkıntı yok. 2k olanda sadece açılışta 5-10 saniye yatay çizgiler oluşuyor.
hafta sonu ekran kartını felan sök tak yapayım. kablo değiştireyim. bakalım ne olacak .
1,5 yıldır kullanıyorum. 1haftadır oluyor. dediğin gibi panel bozulduysa bayramdan sonra garantiye göndereceğim. garanti bitmedenkimi kronik sorunlu bazı monitörler var. monitör ısınınca çizgiler kayboluyor falan. karışık bi konu bro.
gönderirken muhakkak fotoğrafını çek bozuk gözüken yerin çıktısını al kutunun içine salla. MSI lar 3 yıl garantiliydi heralde1,5 yıldır kullanıyorum. 1haftadır oluyor. dediğin gibi panel bozulduysa bayramdan sonra garantiye göndereceğim. garanti bitmeden
![]()
MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms 2K 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms 2K 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms 2K 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.819,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
dediğni gibi yaparım. eyw.gönderirken muhakkak fotoğrafını çek bozuk gözüken yerin çıktısını al kutunun içine salla. MSI lar 3 yıl garantiliydi heralde