Monitörüme görüntü gelmiyor

Reaksiyon skoru
35
Merhaba arkadaşlar dün sorunsuz çalışan bilgisayarım sabah açtığımda ekrana görüntü vermedi bios pilini çıkardım gene olmadı sorun nedir acaba? Sistem sorunsuz çalışıyor

Farklı bir kablo ile denediniz mi?
Sistem sorunsuz çalışıyorsa BIOS piliyle falan uğraşmayın.

Hocam ben powerın gücünü kestim geri verdim açtım bilgisayarı çalıştı monitörün model kodu nedir ???

Hocam ben powerın gücünü kestim geri verdim açtım bilgisayarı çalıştı monitörün model kodu nedir ???
Model kodunu bilmiyorum ama monitör çok eski 9 yıllık falandır ama sorunsuz çalışıyodu şimdi çalışmıyo modeli samsung

Merhaba arkadaşlar dün sorunsuz çalışan bilgisayarım sabah açtığımda ekrana görüntü vermedi bios pilini çıkardım gene olmadı sorun nedir acaba? Sistem sorunsuz çalışıyor
hdmı vga neyle bağlıyorsanız çıkarıp takın

power kabloyu cıkartıp power tusune 2 3 kere basıp sonra basılı tutar mısın belkı ıse yarayabılır
ramlerı cıkartıp tekrar takabılırsın
kabloları cıkartıp tekrar takabışlırsın
dedıım seyler mantıksız gelebılır ama denemek lazım sorunsuz calısan bılgısayar bır gunde neden goruntu vermıyor oda mantıksız :d

hdmı vga neyle bağlıyorsanız çıkarıp takın
Vga to hdmi vardır onu çıkartıp taktım ekran kartındakini yaptım monitördekinide yaptım tık yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

power kabloyu cıkartıp power tusune 2 3 kere basıp sonra basılı tutar mısın belkı ıse yarayabılır
ramlerı cıkartıp tekrar takabılırsın
kabloları cıkartıp tekrar takabışlırsın
dedıım seyler mantıksız gelebılır ama denemek lazım sorunsuz calısan bılgısayar bır gunde neden goruntu vermıyor oda mantıksız :d
Onu nasıl yapıcam power tuşuna basılı tutup 2 3 kere aynısınımı yapıcam?

Vga to hdmi vardır onu çıkartıp taktım ekran kartındakini yaptım monitördekinide yaptım tık yok

Onu nasıl yapıcam power tuşuna basılı tutup 2 3 kere aynısınımı yapıcam?
2 3 kere basıp cek sonra basılı tut 3 4 sanıye sonra power kabloyu takıp ac pcyı bakalım goruntu verecek mı

Ya şimdi pc açılmasa benim klavyenin ışıkları yanmaz ama açılıyo klavyede ışık var ama monitöre gelmiyo görüntü kafayı yersin

bişi dicem hdmı tı ekran kartına taktın demi
Evet

Monitörüm bozulmuş arkadaşlar herkese yardımları için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,498
Üyeler