Neler Yeni

Monitörümü Boyamayı düşünüyorum yapılır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes Yıldırım
Merhaba arkadaşlar elimde GamePower GPR24C1MS Monitör var ekranı maskeledikten sonra çerçevesini ve arka tarafını mat beyaz boya ile boyamayı düşünüyorum böyle bir şey mümkünmüdür nasıl yapabilirim yapan varsa fikir verebilir mi

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Merhaba arkadaşlar elimde GamePower GPR24C1MS Monitör var ekranı maskeledikten sonra çerçevesini ve arka tarafını mat beyaz boya ile boyamayı düşünüyorum böyle bir şey mümkünmüdür nasıl yapabilirim yapan varsa fikir verebilir mi
Bende düşünüyorum ama garanti dışı kalıyor bildiğim kadarıyla YouTube üzerinden yapan bir kişiye denk gelmiştim oradan bakıp yapabilirsin. Önerim Akçalı sprey boya kullanman olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende düşünüyorum ama garanti dışı kalıyor bildiğim kadarıyla YouTube üzerinden yapan bir kişiye denk gelmiştim oradan bakıp yapabilirsin. Önerim Akçalı sprey boya kullanman olur.
Garanti denen bir şey kalmadı 5 senelik monitör oyüzden pek düşünmüyorum sistem ekosistemi beyaz monitörü de boyasam tatlı olur gibi

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Garanti denen bir şey kalmadı 5 senelik monitör oyüzden pek düşünmüyorum sistem ekosistemi beyaz monitörü de boyasam tatlı olur gibi
Eğer öyle ise yapabilirsin kağıt bant ile delik ve ekranı kapatarak boyayabilirsin

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Monitörü boyayacaksan bence sökerek boya. Hava delikleri vs var. Arka kısmı sök paneli al. Ondan sonra iskeleti boya.

Top Bottom