Neler Yeni

Monitörümü iade nasıl edicem

reythes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem
3 gün önce Asus Tuf Gaming VG27AQML1A 27 inç monitör elime ulaştı sistemi kurup bugün testler yaptım bi tane ufak ölü piksel çıktı
ürünü pazaramadan betaplus satıcısından almıştım iade için pazaramayı aradım asusla iletişim kur dediler
asusla konuştuğumda 1 tane ölü piksel için değişim yapmıyoruz dediler ben iade etmek istiyorum bana form oluşturur musunuz dedim (pazarama form istiyor ondan sonra işlem yapıyormuş iade için) oluşturulmuyormuş ürün kusurlu değilmiş dediler daha 14 gün bile olmadı ben bu ürünü nasıl iade edicem beyler direkt pazaramadan kolay iadeden ürünü göndersem mi kimse yardımcı olmuyor THH ile uğraşmak istemiyorum

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
murat
İnternet alışverişlerinde sebep belirtmeden iade hakkın var 14 gün kusuru falan yazma başka sebep yazıp iade et

reythes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet alışverişlerinde sebep belirtmeden iade hakkın var 14 gün kusuru falan yazma başka sebep yazıp iade et
senin dediğin gibi yapan varmış araştırdım pazarama uygulamasından iade oluşturup başka gerekçeyle göndermiş satıcı ürün açıldığı için 2.el olarak kabul etmemiş garantiye vermiş garantide geri göndermiş firmaya ne saçma sapan işler ya

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Volkan
öyle bir şey her firmada yok kimisi 3 pixele kadar iade almaz

The GodFather

80+ Silver
3 gün önce Asus Tuf Gaming VG27AQML1A 27 inç monitör elime ulaştı sistemi kurup bugün testler yaptım bi tane ufak ölü piksel çıktı
ürünü pazaramadan betaplus satıcısından almıştım iade için pazaramayı aradım asusla iletişim kur dediler
asusla konuştuğumda 1 tane ölü piksel için değişim yapmıyoruz dediler ben iade etmek istiyorum bana form oluşturur musunuz dedim (pazarama form istiyor ondan sonra işlem yapıyormuş iade için) oluşturulmuyormuş ürün kusurlu değilmiş dediler daha 14 gün bile olmadı ben bu ürünü nasıl iade edicem beyler direkt pazaramadan kolay iadeden ürünü göndersem mi kimse yardımcı olmuyor THH ile uğraşmak istemiyorum
Ben yaklaşık 3 hafta önce Samsung odyssey g4 aldım ekran arızalı geldi. Bulunduğum ildeki Samsung servisine götürdüm değişim raporu yazılacağını ve monitörü Samsung’a göndereceklerini söylediler. Samsung’a gönderdiler 14 gün geçti ama hala bir gelişme yok. Sînerjiden aldım oradaki müşteri hizmetlerindekilerine bakan kişileri de hiç beğenmedim. konuşma tarzları hiç hoşuma gitmedi.

Bence 1 ölü piksel varsa sende dursun çünkü Asus kabul etmemiş.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Volkan
senin dediğin gibi yapan varmış araştırdım pazarama uygulamasından iade oluşturup başka gerekçeyle göndermiş satıcı ürün açıldığı için 2.el olarak kabul etmemiş garantiye vermiş garantide geri göndermiş firmaya ne saçma sapan işler ya
3 pixele kadar coğu firma sorun etmez ben aoc almıştım itopyadan pivot tada bir boşta vida vardı 1de ölü pixel değişim çıkmıştı

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Yunus
Geçmiş olsun yapacak bir şey yok

reythes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle bir şey her firmada yok kimisi 3 pixele kadar iade almaz
asus kusurlu görmüyor 5 ölü piksele kadar yani onlara göre kusursuz ürün ben de kusursuz ürünü iade etmek istiyorum hakkım yok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yaklaşık 3 hafta önce Samsung odyssey g4 aldım ekran arızalı geldi. Bulunduğum ildeki Samsung servisine götürdüm değişim raporu yazılacağını ve monitörü Samsung’a göndereceklerini söylediler. Samsung’a gönderdiler 14 gün geçti ama hala bir gelişme yok. Sînerjiden aldım oradaki müşteri hizmetlerindekilerine bakan kişileri de hiç beğenmedim. konuşma tarzları hiç hoşuma gitmedi.

Çok ufak bir şey zaten de yine de insan takıntı yapabiliyor ama süreç hiç kolay değil

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Baran Kut

Allah allah Ben de servise götürdüm. Panel ısınınca üstten yanık kokusu geliyordu ve hoparlörü bozulmuştu. 3 günde düzeltildi ve teslim aldım.

Herkes şanslı olamıyor demek ki servis konusunda.
Ölü piksel çok ciddi rahatsız edecek bir konumda değilse ekranda, kullanmaya devam derim. Bizim servisler eziyet çektirmeyi sever çünkü, uzattıkça uzatırlar.

The GodFather

80+ Silver
Allah allah Ben de servise götürdüm. Panel ısınınca üstten yanık kokusu geliyordu ve hoparlörü bozulmuştu. 3 günde düzeltildi ve teslim aldım.

Herkes şanslı olamıyor demek ki servis konusunda.

Ölü piksel çok ciddi rahatsız edecek bir konumda değilse ekranda, kullanmaya devam derim. Bizim servisler eziyet çektirmeyi sever çünkü, uzattıkça uzatırlar.
Bekliyorum…

Ekler

• IMG_1804.jpeg
    IMG_1804.jpeg
    191.3 KB · Hit: 25
  • IMG_1806.jpeg
    IMG_1806.jpeg
    323.5 KB · Hit: 25

apopro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
abdullah demir
Sonuç ne oldu hocam bir bilgilendirme yapar mısınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,792
Üyeler
160,603
Son üye
Karthus1v9
Top Bottom