21.5 inç yazmayı unutmuşum24 inç ise sırf cbox kalitesizliği yüzünden ucuza satmak zorunda kalırsın...
hocam şuan değil 1 2 hafta sona satıcam ortalam fiyatını öğrenirsem900e alırım ben
1000 1200 üstü zor21.5 inç yazmayı unutmuşum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam şuan değil 1 2 hafta sona satıcam ortalam fiyatını öğrenirsem
21.5 sa 800 90021.5 inç yazmayı unutmuşum
1500 TL den satışa çıkaranlar var sarı sitede en az, ortalama da 2000 tl ... Ama moni fiyatları şişik mi orasını bilemem.21.5 inç yazmayı unutmuşum
bilmiyorum bi kaç kişi daha fikrini söylerse ona göre ortalama bi fiyata satıcam şuan dediğim monitörden daha kötüleri 1k üstüne koyanlar gördüm1000 1200 üstü zor
ortalama 2k satılır ise iyi olur ona göre bi fiyata koyarım1500 TL den satışa çıkaranlar var sarı sitede en az, ortalama da 2000 tl ... Ama moni fiyatları şişik mi orasını bilemem.
2bin liraya 24inç 100hz ips acer satılıyor bazen sıfırbilmiyorum bi kaç kişi daha fikrini söylerse ona göre ortalama bi fiyata satıcam şuan dediğim monitörden daha kötüleri 1k üstüne koyanlar gördüm
ortalama 2k satılır ise iyi olur ona göre bi fiyata koyarım
şuan kullandığım monitörün kötüsünü 1.5 2k ya satanlar da var ama2bin liraya 24inç 100hz ips acer satılıyor bazen sıfır
alan olmazşuan kullandığım monitörün kötüsünü 1.5 2k ya satanlar da var ama
hocam vardır bence bi denerimalan olmaz
Kardeşim elbette piyasa diye bir şey var ama illa ürünün piyasası o diye satılacak değil zaten 2900 a ips 0 monıtorler bile varken adam 2k ya niye 5ms va panel ikinci el alsın belki alan olur ama bence zor tabi ürün senin istersen 2 ye koy satılırsa satılır ama hızlı satayım uğraşmak istemiyorum diyorsan 1-1,5k arasına koy her zaman ürünün fiyatlar bu diyip aldanma önemli olan satılıyor muşuan kullandığım monitörün kötüsünü 1.5 2k ya satanlar da var ama
hocam zaten öyle biri değilim eski sistemimi satarken forum da (başka hesapda) herkes 2 2.5k ya gider dedi 3.8k ya sattım bi danışiyim ona göre hareket edicemKardeşim elbette piyasa diye bir şey var ama illa ürünün piyasası o diye satılacak değil zaten 2900 a ips 0 monıtorler bile varken adam 2k ya niye 5ms va panel ikinci el alsın belki alan olur ama bence zor tabi ürün senin istersen 2 ye koy satılırsa satılır ama hızlı satayım uğraşmak istemiyorum diyorsan 1-1,5k arasına koy her zaman ürünün fiyatlar bu diyip aldanma önemli olan satılıyor mu