Neler Yeni

monitorumu sattım vg249Q alinir mi?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
Yorumları inceledim son olarak tekrar sormak istedim gruba. Bugun eski monitörümu 1400tlye sattim. Amazondam almayi dusunuoyrum su an vg249q modeli en dusuk fiyatla orada. Sizce alternatifi var mı? lenovo olan model nedense hosuma gitmedi tipi

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Yorumları inceledim son olarak tekrar sormak istedim gruba. Bugun eski monitörümu 1400tlye sattim. Amazondam almayi dusunuoyrum su an vg249q modeli en dusuk fiyatla orada. Sizce alternatifi var mı? lenovo olan model nedense hosuma gitmedi tipi
fiyat aralığınız nedir acaba ?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...r-66cfgac1tk-p-HBCV00002QYDVL?magaza=Nethouse bende iki monitör arasında kalmıştım bu monitörü önermişlerdi aldım ve 3 -4 gündür kullanıyorum gayet memnunum 1 günde teslim ettiler zaten
bu modelden bahsediyordum ben de. Asusun nedense pivot muhabbeti cok hosuma gitti. Surekli monitörü hareket ettiren birisiyim o yüzden ilgimi cekti. ozellikleri bir tik daha iyi sanirim. Yorumun icin tskler
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyat aralığınız nedir acaba ?
hocam açıkçası çok yuksege cikamam taksitle almayi dusunuyorum aylik 700 ü ve 6ayi gecmeyecek şekilde alabilirim

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Mustafa Yüşa Varlı

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.akakce.com/monitor/en-u...l-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,1135070233.html
şahsi kullandığım monitör gayet memnunum ama sadece aşşağı ve yukarı yapabiliyorsun monitörün sağ sol özelliği yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,618337627.html ama bunun daha çok hareket ettiğini duymuştum yinede almadan öçnce bir araştırın
ikinci attigniz monitor su an aklimdaki. Usttekiyle teknik bakımdan bir farki yok diye biliyorum. Dedigim gibi ikinci monitorun pivot ozellikleri cok kullanislik geldi 400tl daha verebilirim diye düşündüm

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
ikinci attigniz monitor su an aklimdaki. Usttekiyle teknik bakımdan bir farki yok diye biliyorum. Dedigim gibi ikinci monitorun pivot ozellikleri cok kullanislik geldi 400tl daha verebilirim diye düşündüm
dediğim gibi marka, tasarım ve arayüz olarak çok sevdiğim bir mönitçr severek kullanıyorum
lakin eğer alırsanız ilk geldiğinde eco modu açık kalmış 1 hafta bana eziyet çektirdi ekran bir açılıyor bir kısılıyordu eco modu açık geldi bilginiz olsun ve son söylemem gereken şey ise elektirik tüketimi maalesef fazla yüksek :(

Top Bottom