Neler Yeni

Monitorun Ekranı Patladı

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
27
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu garanti muhabbeti ne kadar sürüyor hocam.
Türkiye' de satılan ürünlerde sınırlı garanti minimum 2 yıl (24ay)
Servis süresi maksimum 20 iş günü sürer.
Arızalı ürünü gönderin. İç ve dış ekranda hasar olmadığı için ücretsiz onarım veya değişim yapılır.

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Eskiden vga girişi kullanırken kabloyla oynardık geçerdi :D garantiye göndermeden önce monitörün her tarafını fotoğraflayın (ekran açık ve bozukluğu belli olacak şekilde) sonra gönderin bakalım ne olacak

Ctnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yiğit Çetinkaya
Galiba monitörün ekranı patlamış arkadaşlar. Arkadaş oyun oynarken birden ekran gitmiş. Monitor 6 aylık. Monitoru ilk aldığımda sağ üstte ölü piksel vardı sizce bu ölü piksel böyle yapmış olabilir mi ? Garantide dikkat etmemiz gereken bir şey var mı mesela adamlar kullanıcı hatası diyebilir mi ürünü indiragandı yapabilirler mi garantiye yollayacağım firma tecpro bu arada.
Geçmiş olsun hocam aynı sorun bende de vardı. Sabah servise bıraktım panelden kaynaklı olduğunu söylediler, Yüksek gerilimden dolayı paneliniz patlamış sanırsam.
Ekte paylaşıyorum bendeki halini:

1700678216746.jpeg

Ctnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yiğit Çetinkaya
eyvallah hocam naptılar tamir değişim ?
Hocam bende LG 24gn650-b vardı panel fiyatına 6.5-7k para çekti yetkili servis. Ondan dolayı cuma günü gelecek indirimleri kovalayacağım. Eğer garantiniz var ise değişim yapabilirler fakat kullanıcı hatası olarak da gözükebilir.
Soğuklardan dolayı ısıtıcı almıştım fakat akım koruyucu priz üzerinde kullanmadım, ani voltaj değişimi de paneli yaktı diye düşünüyorum sizde de öyle bir durum olabilir. Diğer aygıtlarınız zarar görmesin sizin de.

Hocam bende LG 24gn650-b vardı panel fiyatına 6.5-7k para çekti yetkili servis. Ondan dolayı cuma günü gelecek indirimleri kovalayacağım. Eğer garantiniz var ise değişim yapabilirler fakat kullanıcı hatası olarak da gözükebilir.
Soğuklardan dolayı ısıtıcı almıştım fakat akım koruyucu priz üzerinde kullanmadım, ani voltaj değişimi de paneli yaktı diye düşünüyorum sizde de öyle bir durum olabilir. Diğer aygıtlarınız zarar görmesin sizin de.
haa anladım hocam

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Mehmet Yılmaz
Galiba monitörün ekranı patlamış arkadaşlar. Arkadaş oyun oynarken birden ekran gitmiş. Monitor 6 aylık. Monitoru ilk aldığımda sağ üstte ölü piksel vardı sizce bu ölü piksel böyle yapmış olabilir mi ? Garantide dikkat etmemiz gereken bir şey var mı mesela adamlar kullanıcı hatası diyebilir mi ürünü indiragandı yapabilirler mi garantiye yollayacağım firma tecpro bu arada.
Arkadaşın sinirden monitöre geçirmiş olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,409
Üyeler
169,567
Son üye
mcantruk
Top Bottom