Monitorun Ekranı Patladı

27
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu garanti muhabbeti ne kadar sürüyor hocam.
Süreye etki eden çok fazla etken var. Kargonun gitmesi-gelmesi , parça yoksa parçanın gelmesi vb.

Ha servis biz bunu yapamadık al bu senin değişim belgen git yenisi al da diyebilir.

Minimum 1 haftayı gözden çıkart bence.

27
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu garanti muhabbeti ne kadar sürüyor hocam.
Türkiye' de satılan ürünlerde sınırlı garanti minimum 2 yıl (24ay)
Servis süresi maksimum 20 iş günü sürer.
Arızalı ürünü gönderin. İç ve dış ekranda hasar olmadığı için ücretsiz onarım veya değişim yapılır.

Eskiden vga girişi kullanırken kabloyla oynardık geçerdi :D garantiye göndermeden önce monitörün her tarafını fotoğraflayın (ekran açık ve bozukluğu belli olacak şekilde) sonra gönderin bakalım ne olacak

Galiba monitörün ekranı patlamış arkadaşlar. Arkadaş oyun oynarken birden ekran gitmiş. Monitor 6 aylık. Monitoru ilk aldığımda sağ üstte ölü piksel vardı sizce bu ölü piksel böyle yapmış olabilir mi ? Garantide dikkat etmemiz gereken bir şey var mı mesela adamlar kullanıcı hatası diyebilir mi ürünü indiragandı yapabilirler mi garantiye yollayacağım firma tecpro bu arada.
Geçmiş olsun hocam aynı sorun bende de vardı. Sabah servise bıraktım panelden kaynaklı olduğunu söylediler, Yüksek gerilimden dolayı paneliniz patlamış sanırsam.
Ekte paylaşıyorum bendeki halini:

1700678216746.jpeg

eyvallah hocam naptılar tamir değişim ?
Hocam bende LG 24gn650-b vardı panel fiyatına 6.5-7k para çekti yetkili servis. Ondan dolayı cuma günü gelecek indirimleri kovalayacağım. Eğer garantiniz var ise değişim yapabilirler fakat kullanıcı hatası olarak da gözükebilir.
Soğuklardan dolayı ısıtıcı almıştım fakat akım koruyucu priz üzerinde kullanmadım, ani voltaj değişimi de paneli yaktı diye düşünüyorum sizde de öyle bir durum olabilir. Diğer aygıtlarınız zarar görmesin sizin de.

Hocam bende LG 24gn650-b vardı panel fiyatına 6.5-7k para çekti yetkili servis. Ondan dolayı cuma günü gelecek indirimleri kovalayacağım. Eğer garantiniz var ise değişim yapabilirler fakat kullanıcı hatası olarak da gözükebilir.
Soğuklardan dolayı ısıtıcı almıştım fakat akım koruyucu priz üzerinde kullanmadım, ani voltaj değişimi de paneli yaktı diye düşünüyorum sizde de öyle bir durum olabilir. Diğer aygıtlarınız zarar görmesin sizin de.
haa anladım hocam

Galiba monitörün ekranı patlamış arkadaşlar. Arkadaş oyun oynarken birden ekran gitmiş. Monitor 6 aylık. Monitoru ilk aldığımda sağ üstte ölü piksel vardı sizce bu ölü piksel böyle yapmış olabilir mi ? Garantide dikkat etmemiz gereken bir şey var mı mesela adamlar kullanıcı hatası diyebilir mi ürünü indiragandı yapabilirler mi garantiye yollayacağım firma tecpro bu arada.
Arkadaşın sinirden monitöre geçirmiş olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,882
Üyeler
184,852
Son üye
bulut25
Geri