Dostum eğer imkanın varsa 2. el 1080P monitör alabilirsin. Ortalama olarak 300 TL gibi bir fiyata bulabiliyorsun.evet i5 3330 işlemcim var birazda olsa darbogaz var
Dostum eğer imkanın varsa 2. el 1080P monitör alabilirsin. Ortalama olarak 300 TL gibi bir fiyata bulabiliyorsun.evet i5 3330 işlemcim var birazda olsa darbogaz var
teşekkür ederim oyunlarda flanda belllı oluyo zaten benım gormedıgım adamları görmesi flan en basıtındenAynı ekran kartını kullanıyorum fakat maalesef dönüştürücü kullanıyorum ve monitörüm eski.. Monitör fiyatları birazcık fazla olduğu için böyle idare ediyorum. 10bin TL Lik ekran kartı da alsam oyunlarda 60fpsden fazla alamam.
evet öyle yapıcam 2.elden biraz saglam bısey alamyı planlıyorumDostum eğer imkanın varsa 2. el 1080P monitör alabilirsin. Ortalama olarak 300 TL gibi bir fiyata bulabiliyorsun.
dönüştürücü kullanıyosan görüntü kaybı yaşarsınevet malasef dönüştücü kullanıyorum yankıda monitör almayı planlıyorum teşekkürler
evet malasefdönüştürücü kullanıyosan görüntü kaybı yaşarsın
Sisteme pek etkiai yok ama ekran kartının desteklediği monütörü alman oyun ve grafik performansı daha verimli olurBeyler rx570 ekran kartım var lg 1680x1050 65hz monitörüm var bunu sisteme bi zararı yanı fps kaybı olurmu yada prformansı etkılermı cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
O olay tamda o şekilde işlemiyor. Yoksa filmler 24FPS te oynatılmazdı. Film izlerken hareketleri yavaş mı algılıyoruz ? Gözlerinizle baktığınız-izlediğiniz şeyin hareketliliği ve detaylılığı algıyı yaratır. Harekette ve detaylarda herhangi bir keskinlik yoksa göz yavaş algılamaz. Bir bulutun yakın kadraj videosunu 15 fps de izleseniz 144 fps de izleseniz aradaki algı farkı hemen hemen aynı olur. bazı oyunlarda öyle detay keskinliği verilmiştir ki 144 fps bile bazı noktalarda göze yavaş gelebilir. Önemli olan ekrandaki şeyin size hareket akışını mı ortam detayını mı veriyor? Bu sebeple 72 FPS diye bir algı sınırlaması yok. Yüksek FPS de algı olarak yavaş gelebilir 10 FPS de algı olarak tam tersi bir etki yapabilir. Bu tamamen izlediğin, baktığın, gördüğün şeyle alakalı. Umarım faydalı olmuşturEğer monitör almayı planlıyorsan 72 hertz altında bir monitör alma çünkü insan gözü 72 hertz altındaki görüntüleri yavaş algılar.
reis çok teşekkürler birde 450 w powerım var 75 hz monıtor alsam sorun cıkarırmı?O olay tamda o şekilde işlemiyor. Yoksa filmler 24FPS te oynatılmazdı. Film izlerken hareketleri yavaş mı algılıyoruz ? Gözlerinizle baktığınız-izlediğiniz şeyin hareketliliği ve detaylılığı algıyı yaratır. Harekette ve detaylarda herhangi bir keskinlik yoksa göz yavaş algılamaz. Bir bulutun yakın kadraj videosunu 15 fps de izleseniz 144 fps de izleseniz aradaki algı farkı hemen hemen aynı olur. bazı oyunlarda öyle detay keskinliği verilmiştir ki 144 fps bile bazı noktalarda göze yavaş gelebilir. Önemli olan ekrandaki şeyin size hareket akışını mı ortam detayını mı veriyor? Bu sebeple 72 FPS diye bir algı sınırlaması yok. Yüksek FPS de algı olarak yavaş gelebilir 10 FPS de algı olarak tam tersi bir etki yapabilir. Bu tamamen izlediğin, baktığın, gördüğün şeyle alakalı. Umarım faydalı olmuştur
teşekkürlerişlemcin o çözünürlükte 570e darboğaz yapar.
LM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum farkettiysen fps demedim hertz dedim hertz ile fps arası dağlar kadar fark vardır. Dediğin doğru filmler belki 24 fps oynatılıyor olabilir ama bu filmlerin 72 hertz üstü çekilmediği anlamına gelmez. Yanlış okumuş olabilirsin çok bir şey söylemek istemiyorum umarım anlamışsındır.O olay tamda o şekilde işlemiyor. Yoksa filmler 24FPS te oynatılmazdı. Film izlerken hareketleri yavaş mı algılıyoruz ? Gözlerinizle baktığınız-izlediğiniz şeyin hareketliliği ve detaylılığı algıyı yaratır. Harekette ve detaylarda herhangi bir keskinlik yoksa göz yavaş algılamaz. Bir bulutun yakın kadraj videosunu 15 fps de izleseniz 144 fps de izleseniz aradaki algı farkı hemen hemen aynı olur. bazı oyunlarda öyle detay keskinliği verilmiştir ki 144 fps bile bazı noktalarda göze yavaş gelebilir. Önemli olan ekrandaki şeyin size hareket akışını mı ortam detayını mı veriyor? Bu sebeple 72 FPS diye bir algı sınırlaması yok. Yüksek FPS de algı olarak yavaş gelebilir 10 FPS de algı olarak tam tersi bir etki yapabilir. Bu tamamen izlediğin, baktığın, gördüğün şeyle alakalı. Umarım faydalı olmuştur