brom bu kategori sadece yarı fiyatına düşen ürünler için yokaz hocam
sorun o zaten oyle urunler alta iniyor 100 tl indirim uste cikmamasi lazim sahsi fikrim tabii paylasir indirim orasi ayribrom bu kategori sadece yarı fiyatına düşen ürünler için yok
Māni olamamak farklı bir durum da, kundaktaki bebeklerin ölmesi umrunda olmayıp kahkaha atan, alternatifi olmasına rağmen inatla geberirse gebersin bana ne diyip boykot ürünü alanlar var. Sokaktaki kõpekler bile bunlardan daha vicdan sahibidir... Insan haklari ihlaline destek verenlere destek vermek kişisel tercihlerin çok ötesinde bir durum. Kimse coca cola icmesin, kimse starbucksa gitmesin.Ben geçenlerde ülkemizi ve bize ait değerleri sevmeyen şirketleri listeleyeyim dedim, en son bırak işlemci - anakart vs yi, giyecek don bile alamadığımı fark ettim.
Boykot etmek insanların kişisel tercihidir. Tıpkı Coca Cola içen içsin, Sturbuck'a giden gitsin dediğim gibi, ben kullanmıyorum ama kullanana mani olamam.
Bide senin gibiler türedi forumda ilgilenmiyorsan yazma hocam sen de entryi mesgul ediyosun200 lira indirim icin surayi mesgul etmeyin artik ya
Yanında içi boş espresso bardağı promosyon olarak geliyor kaçırma derim