100-120 arasına uno kaldı sadece geçen tabu xl 400 tl verdimŞöyle uygun bütçeli bir kutu oyunu önerisi arıyorum illa monopoly olması gerekmiyor yani tarzı monopoly ama markası ya da adı monopoly olmak zorunda değil.
Bütçe; 100 - 120₺ arası.
Şaka gibi gerçekten şaka gibi ... 400 TL ne demek ya bir eğlence için bu kadar paralar çok fazla gerçekten Allah sonumuzu hayır etsin inşAllah100-120 arasına uno kaldı sadece geçen tabu xl 400 TL verdim
bunları alıcağıma 2.el hiç açılmamışlardan alırımBuldum bu arada arkadaşlar;
![]()
Molipoly Emlak Ticaret Oyunu Aile Oyunu 27x37x8 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Moli Toys Emlak Ticaret Oyunu Molipoly Molicity Monopoly Monopoli Metropol Mega City Aile Oyunu Yeni Model yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
KS Games Metropol Emlak Ticaret Oyunu T-127 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ks Games Metropol Emlak Ticaret Oyunu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu ikisi de monopoly ile aynı. Monopolye o kadar para vermek çok gereksiz olur bence bu ikiside yeterli benim içinAlacak arkadaşlar bunlardan birini alabilirler ..
Neden? Hiç değilse Türk malıbunları alıcağıma 2.el hiç açılmamışlardan alırım
o zaman samsung apple lg çoğu araba markası hiçbirini kullanmayalım.Neden? Hiç değilse Türk malı![]()
Ne alakası varo zaman samsung apple lg çoğu araba markası hiçbirini kullanmayalım.
Evet senin tercihinNe alakası varAynı şey mi
Benim tercihim bu yönde buna kimse karışamaz değil mi?