Monsgeek M1 V5 yanına Numpad önerisi

Strekeos

80+
Reaksiyon skoru
225
akko-m1-v5-sp-via-black-gradiant-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-2-600x600.jpg

Arkadaşlar, uzun araştırmalarım sonucu fotoğraftaki klavyeyi aldım, bunun yanına yakışacak güzel bir numpad arıyorum. TR'de tercihlerim GMMK Numpad ve Darmoshark K3 Pro ile sınırlı gibi gözüküyor ama çok pahalı olmadıkça yurt dışından sipariş verebilirim. GMMK Çok pahalı olmasa düşünmeyip almıştım. Numpad'in VIA desteği olursa tadından yenmez.

hocam bu klavyeyi kaça aldınız acaba ?

4500tl + %15 iyzico indirimi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

akko-m1-v5-sp-via-black-gradiant-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-2-600x600.jpg

Arkadaşlar, uzun araştırmalarım sonucu fotoğraftaki klavyeyi aldım, bunun yanına yakışacak güzel bir numpad arıyorum. TR'de tercihlerim GMMK Numpad ve Darmoshark K3 Pro ile sınırlı gibi gözüküyor ama çok pahalı olmadıkça yurt dışından sipariş verebilirim. GMMK Çok pahalı olmasa düşünmeyip almıştım. Numpad'in VIA desteği olursa tadından yenmez.

Seçenekler arttı,

Keychron Q0 Max - 119 USD 26 Keys (Aluminum) QMK/VIA Support
GMMK Numpad by Glorious - 99 USD (+15% Discount = 85 USD) 17 Keys + Knob + Slider (Aluminum) QMK/VIA Support
ZoomPad EE by Meletrix - 99 USD 20 Keys + Knob (Aluminum) VIA Support
Weikav Stars21 - 69 USD 21 Keys (Aluminum) QMK/VIA Support
EK21 / EK21X by EpoMaker - 39/69 USD 20 Keys + Knob (Plastic/Aluminum Difference) VIA Support

Konudan bagimsiz memnun musun klavyeden

Seçenekler arttı,

Keychron Q0 Max - 119 USD 26 Keys (Aluminum) QMK/VIA Support
GMMK Numpad by Glorious - 99 USD (+15% Discount = 85 USD) 17 Keys + Knob + Slider (Aluminum) QMK/VIA Support
ZoomPad EE by Meletrix - 99 USD 20 Keys + Knob (Aluminum) VIA Support
Weikav Stars21 - 69 USD 21 Keys (Aluminum) QMK/VIA Support
EK21 / EK21X by EpoMaker - 39/69 USD 20 Keys + Knob (Plastic/Aluminum Difference) VIA Support
Bunları yalnız tr ye sokarsınız üstüne 600 vergi yada gümrük memurlarının üstüne vergi koyacak

Konudan bagimsiz memnun musun klavyeden
Oldukça
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunları yalnız tr ye sokarsınız üstüne 600 vergi yada gümrük memurlarının üstüne vergi koyacak
Gmmk numpad aldım QMK için yeni fonksiyonlar kodladım ve VIA ya kaydırma çubuğu için menü ekledim yeni özellikler ekledim akşam test edeceğim. Artık kaydırma çubuğunun ses dışında işlevleri de var. Vanguard65 klavyesinin developerlari sağolsun.

Son düzenleme:
Yazılım tarafını hallettim + güncelledim ek özellikler ekledim. GMMK Numpad alan varsa yazılım konusunda yardımcı olabilirim.

Geri