Neler Yeni

MONSTER 240 HZ Monitör Alınır mı?

şuanda önümde duruyor o monitör çok güzel baya bi ayarları var o pixelleri görünüyor diyenlere takma alakası bile bok 24 inche görünmüyormuş 27de pixelden ekrana bakamıyormuuşsun :D şaka gibi 3 inch için bu kadar kötülemek

şuanda önümde duruyor o monitör çok güzel baya bi ayarları var o pixelleri görünüyor diyenlere takma alakası bile bok 24 inche görünmüyormuş 27de pixelden ekrana bakamıyormuuşsun :D şaka gibi 3 inch için bu kadar kötülemek
tek arada kaldığım konu 1920x1080 olması bu devirde 2k monitör daha iyi olur gibi gelecek açısından ama fiyatlar da bana affedersiniz n*h çekiyor

Ben Asus VG27WQ 165hz 2k monitörü indirimden 2800 e almıştım çok iyi fiyattı. Bir de Gamepower X60 var 165hz 2k 2500 liraya ama Gamepower işte ne kadar güvenilir tartışılır

240 hz olup olmadığı çok önemli değilse 144 hz Msi, AOC,Viewsonic,Asus gibi markalara yönelmeni tavsiye ederim.

Geri