Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Monster Abra A5 V15.2.1 i7 9750H 8GB GTX 1650 7.329 TL

kaptanrot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Burak T.
5500 tl ye sıfır monster gaming laptop aldık bakalım hayırlısı gerçekten gelirse bu yılın tartışmasız en kelepir indirimini yakalamış oldum, bu arada makinalar 9.nesil ve 3 yil onceki modeller ancak ekran kartının gtx1050 3gb olması sevindirdi 3gb lik versiyon refresh versiyondur yani 4gb lik 1050 den daha iyi 1050ti ya cok yakin bir performansta ve hala piyasadaki çoğu oyunu rahatlıkla oynatabilecek güçte

Ekler

• IMG_20220623_180243.jpg
    IMG_20220623_180243.jpg
    288.3 KB · Hit: 73

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,352
İsim
Kadir
iptal olmaz sanmam çünkü stok eritiyorlar çok uygun fiyata aldık alan arkadaşlara hayırlı olsun
Sanırım yakında monster ile teknosa anlaşma yaptı lansman olarak uygun fiyatlı satış anlaşması yapmış olabilirler
emeğine sağlık 240 gb olsa da 1650 yakaladım i7 teşekkür ederim gelse de gelmese de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunun fiyat nasıl indirimli mi bana öyle geldi sanki
bedava 5600 e de 480 gb olanı vardı acılıyorsa bence onu al 100 tl ye değer

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
i5 sistemle i7b sistem aynı fıyattı gelırse mıllet yasarız bılgınız olsun en az 5 veya 4 k karınız olur ben alırken sıteyede bakıyom sahtemı deyılmı bu kadar ucuz olması ımkansız cunku
Sorma benimde alırken içime kurt düştü.iPhone’dan aldım kayıtlı olduğu için Teknosa id şifre o yüzden güvendimde aldım yoksa almayacaktım.

SadeceSeyf

80+ Gold
Sanırım yakında monster ile teknosa anlaşma yaptı lansman olarak uygun fiyatlı satış anlaşması yapmış olabilirler
emeğine sağlık 240 gb olsa da 1650 yakaladım i7 teşekkür ederim gelse de gelmese de
Mesaj otomatik birleştirildi:

bedava 5600 e de 480 gb olanı vardı acılıyorsa bence onu al 100 TL ye değer
Ne anlaşması kanka müşteri hizmetlerini aradım. Hanımefendi fiyatlar gerçekten çok makul yazılmış. Hata mı yoksa gerçekmi biz de bilmiyoruz haber bekliyoruz diyor :D

kaptanrot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Burak T.
Ürünler bence hic bir sekilde iptal olmayacak çünkü birden fazla modelde indirim söz konusu ve cihazlar 9.nesil yani belliki stok fazlası ürünleri eritmek için yapilan bir indirim en sevindiğim yönü şuydu bu indirimi günler öncesinden sosyal medyada indirimli fiyatlari ve urun ozellikleri ile duyurup daha geniş kitlelere ulasabilirlerdi firsatci al satcilarda kartlari ile pusuya yatip beklerler ardindan teknosanin web siteside çökerdi ama bu olmadi indirim yaklasik 15 dakka sürdü, cesitli indirim kanallarindan bildirim alabilen ve kartinda limiti olan girip aldi boyle indirimler cok daha güzel bence

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Monsterı arayıp sorasım var, 9. nesil işlemcili bilgisayarlarınızın piyasada olma ihtimali nedir diye ama çağrı merkezi çalışanlarına dalga konusu olmak istemiyorum
Ne anlaşması kanka müşteri hizmetlerini aradım. Hanımefendi fiyatlar gerçekten çok makul yazılmış. Hata mı yoksa gerçekmi biz de bilmiyoruz haber bekliyoruz diyor :D
Böyle durumlarda müşteri hizmetlerin de haberi olmuyor hocam, 2.5 yıl müşteri hizmetleri olarak çalıştım oradan biliyorum. Hatali ürün/fiyat durumlarında durum anlaşılana kadar genelde çok geç oluyor :D

3 yıl öncenin 150 TL lik çizmesini 0 TL den satışa sunmuşlardı ve 1 müşterimiz 10 adet sipariş vermişti. Hepsi de kargolanana kadar kimse mevzuya ayıkmamıştı :blobdance:

JrFuKi.

80+ Bronze
Ürünler bence hic bir sekilde iptal olmayacak çünkü birden fazla modelde indirim söz konusu ve cihazlar 9.nesil yani belliki stok fazlası ürünleri eritmek için yapilan bir indirim en sevindiğim yönü şuydu bu indirimi günler öncesinden sosyal medyada indirimli fiyatlari ve urun ozellikleri ile duyurup daha geniş kitlelere ulasabilirlerdi firsatci al satcilarda kartlari ile pusuya yatip beklerler ardindan teknosanin web siteside çökerdi ama bu olmadi indirim yaklasik 15 dakka sürdü, cesitli indirim kanallarindan bildirim alabilen ve kartinda limiti olan girip aldi boyle indirimler cok daha güzel bence
EVET NASİP AZ ONCE DENK GELDİ BANA BENDE EMİN OLAMADIM VE KACIRDIM UZULMEDİM CUNKU GERCEKTEN İHTİYACI OLAN ALABİLMİŞTİR BELKİ , alanların yarısı belki al sat cıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
s.s
aynen kanka adamın biri 100 tane aldığı için benim gibi insanlar alamadı. madem böyle bişey yapacaksın öncelikle alan 1 tane alabilecek şekilde koyacaksın. bu fiyata satılacağı ve biteceği zaten belli cidden çok sinirlendim...

f3rdi20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ferdi
Bitti mi ya yetişemedik mi

SadeceSeyf

80+ Gold
5500 TL ye sıfır monster gaming laptop aldık bakalım hayırlısı gerçekten gelirse bu yılın tartışmasız en kelepir indirimini yakalamış oldum, bu arada makinalar 9.nesil ve 3 yil onceki modeller ancak ekran kartının gtx1050 3gb olması sevindirdi 3gb lik versiyon refresh versiyondur yani 4gb lik 1050 den daha iyi 1050ti ya cok yakin bir performansta ve hala piyasadaki çoğu oyunu rahatlıkla oynatabilecek güçte
Haber bekliyoruz hocam buraya yazarsınız. Biraz daha uzulelim kardeşime alacaktım nasip olmadi. Öyle de böyle de 13.14 bin girecek galiba bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,015
Üyeler
166,310
Son üye
supTecX
Top Bottom