Senin Pc Neydi kanka Asus Tuf muBenim PC ile tek farkı 3-4 fps falan olduğu için ben cevaplayayım. Günlük kullanımda bir sorun zaten yaşamazsın, oyunlarda ise her oyunu yüksekte oynayayım gibi bir amacın yoksa çoğu oyunu oynatıyor. Yeni nesil oyunların da çoğunda test ettim, çoğu düşük ayarlarda oynanıyor fakat sadece Last of us oynanmıyor, o da sorunlu olduğu için.
Monster Abra A5 V17.1.3 tek farkı 3050 ti yerine 3050 var.Senin Pc Neydi kanka Asus Tuf mu
Peki GTA 5 Rust Forza gibi oyunlarda kaç FPS veriyor veya oynadığın bir oyundan örnek verirmisin ?Monster Abra A5 V17.1.3 tek farkı 3050 ti yerine 3050 var.
NiyeGeçmiş olsun...
8 ay Kullandım. Her gün sövdüm.
Forza 4 Yüksek ayarlar 100-100 FPSPeki GTA 5 Rust Forza gibi oyunlarda kaç FPS veriyor veya oynadığın bir oyundan örnek verirmisin ?
Çok haklısın8 ay Kullandım. Her gün sövdüm.
Mavi ekranlar, donmalar, oyunlarda rahat 92 derece ve üstü oluyor, Chrome açıyorum fanlar uçak oluyor. Anlayacağın monster larda
Abra kasası alınmaz..
Sessiz moda almıyormusun ?Chrome açıyorum fanlar uçak oluyor.
Ben zaten yazılım okuyorum o yüzden laptop aldım yoksa masaüstü toplicaktim8 ay Kullandım. Her gün sövdüm.
Mavi ekranlar, donmalar, oyunlarda rahat 92 derece ve üstü oluyor, Chrome açıyorum fanlar uçak oluyor. Anlayacağın monster larda
Abra kasası alınmaz..
Çok daha iyi seçenekler var eğer yeni aldıysan iade etmeni şiddetle tavsiye ederim..Ben zaten yazılım okuyorum o yüzden laptop aldım yoksa masaüstü toplicaktim