Neler Yeni

İnceleme 🔥Monster Aryond A24 V2 İncelemesi🔥

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
Hocalarım, kardeşlerim, abilerim, ablalarım öncelikle hepiniz hoş geldiniz...

Bugün sizlerle yakın zamanda aldığım MONSTER Aryond A24 V2 monitörünü inceleyeceğim.
Normalde inceleme yapma gibi bir düşüncem yoktu fakat değerli bir hocam benden bu incelemeyi yapmamı istedi. Herhangi bir yerde bu ürünün incelemesini bulamadım. Monitörü almak isteyenlere yardım etmek istiyorum.
Monitörü almak isteyenler için link aşağıda. Ayrıca monitör şuan indirimle 3999 TL.
Aryond A24 V2 180 Hz Gaming Monitör

@TRErdeN

@Mr.Adem.Y.

@drakathx

1. Kargo ve Teslimat

Öncelikle kargom Yurtiçi Kargo gönderildi. İlk başta kargoyu Ankara mağazadan teslim diye işaretlemişim. Sonra panik olup direk müşteri temsilcisini aradım ve tekrardan adresime kargolama yapabileceklerini söylediler ve herhangi bir ücret almadan kargomu sağ salim teslim ettiler sağolsunlar.
Pazartesi kargoya verildi salı günü yani 1 gün sonra ürünüm elime ulaştı. Kargolama hızlıydı ve kargomda herhangi bir ezilme burkulma vs yoktu. Yardımcı olan görevliyede çok teşekkür ederim gayet samimi bir şekilde yardımcı oldu.

2. Kutu İçeriği

Kutu içeriği 1 Adet HDMI Kablo + 1 Adet Güç Kablosu + Monitör ayağı + Monitör + Gerekli vidalar + Küçük Yıldız Tornavida
Monitör gayet sağlam ve kırılmayacak bir biçimde yerleştirilmişti.(Strafor köpükler, naylon balonlar vs.)
Kurulum 5dk bile sürmemiştir. Gerekli olan bütün malzemeler kutu içeriğinde vardı.

3. Tasarım ve Malzeme Kalitesi

Tasarıma gelicek olursak monitör ince çerçeveli 24" boyutunda. Genel olarak siyah, yeşil renkle kullanılmış ve gayet hoş duruyor. Ayrıca monitörü sağ ve sol tarafında RGB ışıklandırmalar bulunuyor. Karanlıkta duvara yansıyınca çok güzel bir görüntü oluşturuyor.
Malzeme kalitesi olarak mat bir yüzeye sahip(hangi malzeme kullanılmış bilmiyorum :D)
Ayakları sağlam, kolay kolay devrilecek gibi durmuyor.
Ayrıca pivot özelliği mevcut ve sağ-sol ön-arka yukarı aşağı ve dik konuma getirilebiliyor. Bu fiyata gayet başarılı.
WhatsApp Image 2024-11-24 at 14.13.14.jpeg
WhatsApp Image 2024-11-24 at 14.13.14 (2).jpeg
WhatsApp Image 2024-11-24 at 14.13.14 (1).jpeg
WhatsApp Image 2024-11-24 at 14.13.13.jpeg

Kablolamayı karmaşık yaptığım için monitörü dik konuma getirmeye korktum ama sitesinde resimler mevcut :D

4. Ekran Özellikleri

FAST IPS panele sahip 24" lik bir monitördür.
Renk Sayısı 16.7M
Tepki Süresi 1ms
Parlaklık 300 cd/m²
Yenileme Hızı 180Hz
Kontrast 1000:1
HDR HDR10

5. Performans

Şu ana kadar hep 18" 60 hz monitör kullandığımdan dolayı bu monitörü ilk kullandığımda şok oldum diyebilirim 180hz i sonuna kadar hissettim.
Ayrıca 1 ms olmasıda büyük bir + benim içim. Şu an çok fazla oyun oynamadım fakat valorant vs oyunlarda gayet iyi performans veriyor.
Foto, video düzenlemede de başarılı. Renk doğruluk vs. başarılı.
Gerekli testleri yaptım.
UFO testlerinde gayet başarılı. Işık sızması vs. sorun yaşamadım
Ayrıca monitörü kendine ait hoparlörleri var. Çok kaliteli olmasada idare eder bence. Ben ayrı olarak hoparlör almayı düşünmüyorum.

6. Bağlantı Seçenekleri
  1. Güç Girişi
  2. HDMI 2.1 TMDS
  3. HDMI 2.1 TMDS
  4. Display Port 1.4 A
  5. Kulaklık Girişi

7. Kullanıcı Deneyimi

Monitörün kendine ait bir arayüzü var yani ayrı olarak bir driver yüklemenize gerek yok. Bu menü monitörün altındaki bir küçük joistik tarzı bir düğme ile kontrol ediliyor .
Ekran görüntüsü 2024-11-24 143152.png

Monitör menüsü ise böyle. Gayet sade ve başarılı. Crosshair ayarı, parlaklık ayarı, renk ayarı ve daha bir sürü ayarı buradan kontrol edebiliyorsunuz.

WhatsApp Image 2024-11-24 at 14.33.10.jpeg
WhatsApp Image 2024-11-24 at 14.33.29.jpeg
WhatsApp Image 2024-11-24 at 14.33.47.jpeg

8. Fiyat ve Performans Değerlendirmesi
Gelelim zurnanın ZORT dediği yere. F/p değerlendirmesi.
Monitör şu anda 3999 tl indirimde. Bence bu bütçede monitör alacaklar için ideal bir ürün. 4K bütçe monitörlerde genelde pivot özelliği olmuyor ve bazı paneller VA panel oluyor.
İndirimdir, kupondur, kampanyadır daha iyi markaları bu fiyata bulabilir misiniz, evet bulabilirsiniz ancak derseniz ki ben çok uğraşmak istemiyorum, alayım monitörümü keyfime bakayım diyorsanız
bu monitör rahatlıkla işinizi görür.
Tahminimce bu monitör beni 3-4 yıl götürür.
Markası monster deyip geçmeyin bence monsterin ekipmanları kaliteli. (Türk markası diye korkmayın .d :trpeepo:)

9. Sonuç ve Kapanış

Zaten monitörün iyi taraflarını vs. anlattım. Monitörden memnun muyum? Evet gayet memnunum.
Bu konu umarım monitör almak isteyen arkadaşlar yardımcı olmuştur. Hayatımda ilk defa bir inceleme yazısı yazıyorum ve büyük ihtimalle tonla hatam var biraz kısa oldu ama çok tecrübeli değilim kusura bakmayın. Soruları olan hocalarım çekinmeden yazabilirler, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bu ürünün incelemesi yoktu galiba ben yapmış oldum. Ve umarım birçok insana yardımcı olmuşumdur.

Konumu okunduğunuz için teşekkürler Hocalarım, Abilerim, Ablalarım, Kardeşlerim

VE DEĞERLİ DONANIM ARŞİVİ SAKİNLERİ

Son düzenleme:

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gurkanpiro

80+ Platinum
hocam ufak bir ghosting oluyor ama çok belli olmadığından belirtmedim ancak düzenliyebilirim konuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam size ghosting olup olmadığını nasıl gösterebilirim acaba. yardımcı olmak isterim
ghostıng testı var youtubedan nasıl yapılacagına bakıp yapabılırsın alacagımdan degil merak ettim

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak

Bugün sizlerle yakın zamanda aldığım MONSTER Aryond A24 V2 monitörünü inceleyeceğim.
Normalde inceleme yapma gibi bir düşüncem yoktu fakat değerli bir hocam benden bu incelemeyi yapmamı istedi. Herhangi bir yerde bu ürünün incelemesini bulamadım. Monitörü almak isteyenlere yardım etmek istiyorum.
Monitörü almak isteyenler için link aşağıda. Ayrıca monitör şuan indirimle 3999 TL.

@TRErdeN

@Mr.Adem.Y.

@drakathx

1. Kargo ve Teslimat

Öncelikle kargom Yurtiçi Kargo gönderildi. İlk başta kargoyu Ankara mağazadan teslim diye işaretlemişim. Sonra panik olup direk müşteri temsilcisini aradım ve tekrardan adresime kargolama yapabileceklerini söylediler ve herhangi bir ücret almadan kargomu sağ salim teslim ettiler sağolsunlar.
Pazartesi kargoya verildi salı günü yani 1 gün sonra ürünüm elime ulaştı. Kargolama hızlıydı ve kargomda herhangi bir ezilme burkulma vs yoktu. Yardımcı olan görevliyede çok teşekkür ederim gayet samimi bir şekilde yardımcı oldu.

2. Kutu İçeriği

Kutu içeriği 1 Adet HDMI Kablo + 1 Adet Güç Kablosu + Monitör ayağı + Monitör + Gerekli vidalar + Küçük Yıldız Tornavida
Monitör gayet sağlam ve kırılmayacak bir biçimde yerleştirilmişti.(Strafor köpükler, naylon balonlar vs.)
Kurulum 5dk bile sürmemiştir. Gerekli olan bütün malzemeler kutu içeriğinde vardı.

Tasarıma gelicek olursak monitör ince çerçeveli 24" boyutunda. Genel olarak siyah, yeşil renkle kullanılmış ve gayet hoş duruyor. Ayrıca monitörü sağ ve sol tarafında RGB ışıklandırmalar bulunuyor. Karanlıkta duvara yansıyınca çok güzel bir görüntü oluşturuyor.
Malzeme kalitesi olarak mat bir yüzeye sahip(hangi malzeme kullanılmış bilmiyorum :D)
Ayrıca pivot özelliği mevcut ve sağ-sol ön-arka yukarı aşağı ve dik konuma getirilebiliyor. Bu fiyata gayet başarılı.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kablolamayı karmaşık yaptığım için monitörü dik konuma getirmeye korktum ama sitesinde resimler mevcut :D

4. Ekran Özellikleri

Renk Sayısı 16.7M
Tepki Süresi 1ms
Parlaklık 300 cd/m²
Yenileme Hızı 180Hz
HDR HDR10

5. Performans

Şu ana kadar hep 18" 60 hz monitör kullandığımdan dolayı bu monitörü ilk kullandığımda şok oldum diyebilirim 180hz i sonuna kadar hissettim.
Ayrıca 1 ms olmasıda büyük bir + benim içim. Şu an çok fazla oyun oynamadım fakat valorant vs oyunlarda gayet iyi performans veriyor.
Gerekli testleri yaptım.

6. Bağlantı Seçenekleri
  1. Güç Girişi
  2. HDMI 2.1 TMDS
  3. HDMI 2.1 TMDS
  4. Display Port 1.4 A
  5. Kulaklık Girişi

7. Kullanıcı Deneyimi

Monitörün kendine ait bir arayüzü var yani ayrı olarak bir driver yüklemenize gerek yok. Bu menü monitörün altındaki bir küçük joistik tarzı bir düğme ile kontrol ediliyor .
Alıntıyı görüntüle

Monitör menüsü ise böyle. Gayet sade ve başarılı. Crosshair ayarı, parlaklık ayarı, renk ayarı ve daha bir sürü ayarı buradan kontrol edebiliyorsunuz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Monitör şu anda 3999 tl indirimde. Bence bu bütçede monitör alacaklar için ideal bir ürün. 4K bütçe monitörlerde genelde pivot özelliği olmuyor ve bazı paneller VA panel oluyor.
İndirimdir, kupondur, kampanyadır daha iyi markaları bu fiyata bulabilir misiniz, evet bulabilirsiniz ancak derseniz ki ben çok uğraşmak istemiyorum, alayım monitörümü keyfime bakayım diyorsanız
Markası monster deyip geçmeyin bence monsterin ekipmanları kaliteli. (Türk markası diye korkmayın .d :trpeepo:)

9. Sonuç ve Kapanış

Zaten monitörün iyi taraflarını vs. anlattım. Monitörden memnun muyum? Evet gayet memnunum.
Bu konu umarım monitör almak isteyen arkadaşlar yardımcı olmuştur. Hayatımda ilk defa bir inceleme yazısı yazıyorum ve büyük ihtimalle tonla hatam var biraz kısa oldu ama çok tecrübeli değilim kusura bakmayın. Soruları olan hocalarım çekinmeden yazabilirler, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bu ürünün incelemesi yoktu galiba ben yapmış oldum. Ve umarım birçok insana yardımcı olmuşumdur.

Hayırlı olsun hocam güle güle kullan

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler

TRErdeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes Erden

@TRErdeN

@Mr.Adem.Y.

@drakathx

1. Kargo ve Teslimat

2. Kutu İçeriği

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

4. Ekran Özellikleri

Renk Sayısı 16.7M
Tepki Süresi 1ms
Parlaklık 300 cd/m²
Yenileme Hızı 180Hz
HDR HDR10

5. Performans

Gerekli testleri yaptım.
Ayrıca monitörü kendine ait hoparlörleri var. Çok kaliteli olmasada idare eder bence. Ben ayrı olarak hoparlör almayı düşünmüyorum.

6. Bağlantı Seçenekleri
  1. Güç Girişi
  2. HDMI 2.1 TMDS
  3. HDMI 2.1 TMDS
  4. Display Port 1.4 A
  5. Kulaklık Girişi

7. Kullanıcı Deneyimi

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

9. Sonuç ve Kapanış

Hocam Eline sağlık Beni kırmadığın için teşekkür ederim Kralsın <333333333

kerem73

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Işık
ürünü aldım ve iade ettim. ghosting var ve aynı zamanda ölü pixel de çıktı.

Son düzenleme:

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
can
Ghostingin monitörü var resmen :D, ayrıca bu tarz panellerin ms sürelerine aldanmayın abdullah hacıgülün incelediği monitörlerden almaya çalışın 1 ms yazıyor fakat testlerde 10-30 ms arası çıkıyor.

Top Bottom