Neler Yeni

Monster Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere böyle bir monitör gördüm ve fiyatı gerçekten ucuz sizce alınır mı? ?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere böyle bir monitör gördüm ve fiyatı gerçekten ucuz sizce alınır mı? ?
alınır bence va panelden yazıyorum gayet iyi görünüyor(27 inç 1080p kullanıyorum
280hzli hemde mutkaa alınır
hem pivot hem şekil

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Özelliklerine göre fiyatı cidden çok uucuz.Fakat monitörde inceleme bulunmuyor.Bulunsa bile uzun süreli kullanımlardaki yuorumlar çok daha önemli ki bunun olması da en az 2-3 ay çünkü monitör çıkalı 2-3 gün oldu.
Ama ilk başta dediğim gibi fiyatına göre özellikleri aşırı iyi.

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özelliklerine göre fiyatı cidden çok uucuz.Fakat monitörde inceleme bulunmuyor.Bulunsa bile uzun süreli kullanımlardaki yuorumlar çok daha önemli ki bunun olması da en az 2-3 ay çünkü monitör çıkalı 2-3 gün oldu.
Ama ilk başta dediğim gibi fiyatına göre özellikleri aşırı iyi.
Ben zaten 2 ay sonra pc toplayacağım o zaman alacağım.inşallah inceleme yaparlar

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Ben zaten 2 ay sonra PC toplayacağım o zaman alacağım.inşallah inceleme yaparlar
O zamana kadar kısa süreli incelemesi gelir.Çünkü şu an bayağı trendte 1 aya kalmaz en az 2-3 teknoloji kanalı incelemesiini yapar.

Top Bottom