hocam indirim kaçına kadar bi tarih göremedim bide gün içinde gelir mi?marketlere de böyle geliyor günlerce duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hepsiburada da ayarlanıyor olması lazım o olayın
hocam indirim kaçına kadar bi tarih göremedim bide gün içinde gelir mi?marketlere de böyle geliyor günlerce duruyor
gün içinde gelir mi sanmam süresi de yok muhtemelen stoklu bişeyhocam indirim kaçına kadar bi tarih göremedim bide gün içinde gelir mi?
kargocular gibi fırlatmıyorlar amamarketlere de böyle geliyor günlerce duruyor
hocam ondanda korkuyorum bi gelecek enerji içeceği tadı tuzu değişmiş aromalı su gibi ama gelmez diye umut ediyorumkargocular gibi fırlatmıyorlar ama
Komşuna bıraktırma seçeneği var dağıtıma çıkarılınca gelen linkten yapabiliyorsun.arkadaşlar alsam ben okuldayken gelse nolur veya özel bi saat belirleyebiliyor muyuz?
Daha öncede almıştım çok düzgün geldi, gazı faln kaçmamıştı.hocam ondanda korkuyorum bi gelecek enerji içeceği tadı tuzu değişmiş aromalı su gibi ama gelmez diye umut ediyorum![]()
İndirim saatlik yazıyordu. Monster özelinde 1 saate biteceğini biliyordum. Ancak devam ediyor hala..hocam indirim kaçına kadar bi tarih göremedim bide gün içinde gelir mi?
komşularla aram yok hocam indirim akşama kadar bitmezse alırım bi 12li monsterKomşuna bıraktırma seçeneği var dağıtıma çıkarılınca gelen linkten yapabiliyorsun.
Malesef öyle. 12 li alınca tanesi 21 küsüre geliyor. Bitmeden alabilirsin..2 ay once sekersiz monsterin tanesini 18 TL ye alıyordum , suan tanesi 50 kusur saka gibi
Cola firmasının büyüğüyle konuşmuştum zamanında adamın dediği şuydu 24 lü kolanın 1 tanesini satsak bütün kola maliyeti karşılanıyor.Kazıkladıklarının kanıtı.Bu firma %50 indirimle bile kâr ediyorsa minimum %70 halka bindiriyordur
Malesef bitmişbitmiş sanırım yetişemedim![]()