Neler Yeni

Monster etkinliği başladı

Nachi

80+ Platinum
Daha iyi malzeme kalitesi olan ürünler olsun. Bu akşam 20:00da başlıyor.

Son düzenleme:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Monster'a karşı o kadar ön yargı oluşmuş ki Monster kullanmama rağmen ben de bile ön yargı oluştu. Kimseye öneremiyorum linç yicem diye. Laptopun eski sorunlu olanları kalmış akıllarda hep. Zaten bir firma neden üst üste sorunlu laptoplar çıkarsın ki. Bunu düzeltme yoluna girdiler zaten.

Nachi

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monster'a karşı o kadar ön yargı oluşmuş ki Monster kullanmama rağmen ben de bile ön yargı oluştu. Kimseye öneremiyorum linç yicem diye. Laptopun eski sorunlu olanları kalmış akıllarda hep. Zaten bir firma neden üst üste sorunlu laptoplar çıkarsın ki. Bunu düzeltme yoluna girdiler zaten.
Ben de bu yüzden git gide daha kötü malzeme kalitesi olduğunu düşündüm.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
İzoly ve turbox un düzetmeye çalıştığını görmedim monsterın her sersinde bir sorunlu model oluyor.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
aslında benim laptop normal değerlerde(cpu yükte 70-75) sizin ki kaç ki
ben onu makarasına söyledim :) hep ısındığı yönünde yorumlar var ya o yüzden. sonuna gizli spoiler içinde ünlem koydum ama yorumu gönderdikten sonra farkettim ki çok gözükmüyor :D

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
İzoly ve turbox un düzetmeye çalıştığını görmedim monsterın her sersinde bir sorunlu model oluyor.
Evet dostum o hataları görebiliyorum. Ben de sorun yok diye başkaları da sorun yaşamıyor anlamına gelmiyor. O yüzden illaha monster isteyenler dışında kimseye Monster'ın bir modelini önermiyorum.

Nachi

80+ Platinum
Evet dostum o hataları görebiliyorum. Ben de sorun yok diye başkaları da sorun yaşamıyor anlamına gelmiyor. O yüzden illaha monster isteyenler dışında kimseye Monster'ın bir modelini önermiyorum.
belki de masaüstü pc çıkartırlar. Excalibur gibi.
Mikrofonu geçtim hdmi kablosunu niye çıkarıyonuz?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
belki de masaüstü pc çıkartırlar. Excalibur gibi.
Mikrofonu geçtim hdmi kablosunu niye çıkarıyonuz?
Belki laptopların yanında falan veriyorlardır. Kaliteli duruyor ayrı satın alan da olabilir.

Top Bottom