Ben de bu yüzden git gide daha kötü malzeme kalitesi olduğunu düşündüm.Monster'a karşı o kadar ön yargı oluşmuş ki Monster kullanmama rağmen ben de bile ön yargı oluştu. Kimseye öneremiyorum linç yicem diye. Laptopun eski sorunlu olanları kalmış akıllarda hep. Zaten bir firma neden üst üste sorunlu laptoplar çıkarsın ki. Bunu düzeltme yoluna girdiler zaten.
aslında benim laptop normal değerlerde(cpu yükte 70-75) sizin ki kaç kiumarım etkinliği soğutmayı başarabilirler.(!)
Bu iyiydi.umarım etkinliği soğutmayı başarabilirler.(!)
İzoly ve turbox un düzetmeye çalıştığını görmedim monsterın her sersinde bir sorunlu model oluyor.Monster'a karşı o kadar ön yargı oluşmuş ki Monster kullanmama rağmen ben de bile ön yargı oluştu. Kimseye öneremiyorum linç yicem diye. Laptopun eski sorunlu olanları kalmış akıllarda hep. Zaten bir firma neden üst üste sorunlu laptoplar çıkarsın ki. Bunu düzeltme yoluna girdiler zaten.
Hatta Gittikçe kalitesi düşüyor. 4 5 sene önce daha iyiydi.İzoly ve turbox un düzetmeye çalıştığını görmedim monsterın her sersinde bir sorunlu model oluyor.
ben onu makarasına söyledimaslında benim laptop normal değerlerde(cpu yükte 70-75) sizin ki kaç ki
Evet dostum o hataları görebiliyorum. Ben de sorun yok diye başkaları da sorun yaşamıyor anlamına gelmiyor. O yüzden illaha monster isteyenler dışında kimseye Monster'ın bir modelini önermiyorum.İzoly ve turbox un düzetmeye çalıştığını görmedim monsterın her sersinde bir sorunlu model oluyor.
belki de masaüstü pc çıkartırlar. Excalibur gibi.Evet dostum o hataları görebiliyorum. Ben de sorun yok diye başkaları da sorun yaşamıyor anlamına gelmiyor. O yüzden illaha monster isteyenler dışında kimseye Monster'ın bir modelini önermiyorum.
Belki laptopların yanında falan veriyorlardır. Kaliteli duruyor ayrı satın alan da olabilir.belki de masaüstü pc çıkartırlar. Excalibur gibi.
Mikrofonu geçtim hdmi kablosunu niye çıkarıyonuz?
Pusat Usb Broadcast Mikrofonu | Monster Notebook
Pusat Usb Broadcast Mikrofonu, 50Hz-20kHz frekans aralığına eşlik eden kardioid ve unidirectional yapısı ile yayınlarınızdaki mükemmel ses kalitesini sunuyor!www.monsternotebook.com.tr
Pusat 8K HDMI Kablo | Monster Notebook
Pusat 8K HDMI 2.1 Kablo, 48Gbps veri aktarım hızıyla yüksek kaliteli görüntü ve ses performansı sağlıyor!www.monsternotebook.com.tr