https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v20-4-2/ bu ürünü almayı düşünüyordum ama bi kaç yerde monster alınmaz tarzı mesajlar gördüm neden uygun görülmüyor ve bu ürün alınır mı??
Bende monster laptopu degilde başka bir urununu almak uzereydim arastirinca ona da kötu demisler bence mosterin kaliteli ürünü yokhttps://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v20-4-2/ bu ürünü almayı düşünüyordum ama bi kaç yerde monster alınmaz tarzı mesajlar gördüm neden uygun görülmüyor ve bu ürün alınır mı??
önerdiğin 30k ile 38k arası laptop varmıBende monster laptopu degilde başka bir urununu almak uzereydim arastirinca ona da kötu demisler bence mosterin kaliteli ürünü yok
önerdiğin 30k ile 38k arası laptop varmıabra serisi clevo kasa aşırı ısınıyor.
Oyun oynamak icin mi yoksa ünide kullanmak icin falan mıönerdiğin 30k ile 38k arası laptop varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
önerdiğin 30k ile 38k arası laptop varmı
inü için oyun oynamicamOyun oynamak icin mi yoksa ünide kullanmak icin falan mı
tamamdır taksit seçeneği bana uygun monsterın tulpar serisine bakim o zamanLenovo, HP, Asus gibi markalar varken Monster alınmamalı.
İllaha alınacaksa Tulpar tercih edilebilir.
Tulpar T5 V23.4 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
www.monsternotebook.com.tr
yanlış hatırlamıyorsam hepsiburada 10k üstü vade farksız taksit olayı vardı devam ediyorsa hepsiburadadan alınırinü için oyun oynamicam
tamamdır taksit seçeneği bana uygun monsterın tulpar serisine bakim o zaman
hangi ürünler için geçerli bu dediğinizbilgisayarin rami kendi kendini bitiriyor la zaten ilk başta kaldıran oyun sonradan kaldırmıyor vb alınmaz yani
abrahangi ürünler için geçerli bu dediğiniz
monsteri direk sallayın hocamhangi ürünler için geçerli bu dediğiniz
kapı gibi asus varken monster neymişabra
monsteri direk sallayın hocam
Dört sene önce aldığım 10750H rtx2060li modelini kullanıyorum bu zamana kadar en ufak bir sorun yaşamadı
abra modelimi monsterınDört sene önce aldığım 10750H rtx2060li modelini kullanıyorum bu zamana kadar en ufak bir sorun yaşamadım