Neler Yeni

Monster Laptop almalı mıyım ?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,674
İsim
Lokman Doğan
monsteri kötüleyenlerin tek derdi alamaması. oyunda fps di bilmem neydi gibi şeylere takılmıyorum gayet ortalama laptop. işten sonra arada oyun ounamak için aldım
Ne alaka kanka ? Rakiplerine göre daha ucuz zaten monster niye boşuna kötüleyelim
1) bu fiyata daha iyi laptoplar var
2) abra serisi alınmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: soul

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Enes
senin gibi bunları kullanan bilinçsiz kullanıcılar sebebiyle başkasına öneriyorsun ama bilmiyorsun ki o bi T O S T makinesi olarak kullanılabilen cihaz dersin ki bn oyun oynarken sucuk tost pişirrim derseniz gayet iyi pişirir(!)
boş yorum benim deneyimim soru sorana.

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Enes
sanıyorum ki biliyorsun burada gündelik kullanım değil render ve oyun üzerine yorum yapıyoruz yoksa neredeyse her ssdli leptop yakın olur gündelik kullanımda
olabilir bende oyun oynuyorum fan yüksek hızda ve sesli çalışıyor bu her laptopta oluyor

soul

80+ Silver
Merhaba dostlar şu an uygun fiyatlı diye düşündüğüm ve indirimini yakaladığım bu Monster laptopu tercih etmeli miyim sizce ? Şu an indirimli fiyatı 17.000 TL

İnanın çok kararsız kaldım Monstera karşı çok ön yargı var çünkü. Sizin önerileriniz ve tecrübeleriniz de varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
aynı modeli kullandım ısınma sorunu var sakın alma.

bu modeli almanı tavsiye ederim. şuan kullnıyorum.

geven26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
can yiğit yayla
Kimde Monster varsa sikayetci, hp asus yada lenovo bu markalara bakabilirsin. Diger markalarin orta segment laptoplari kotu bulasma .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,661
Üyeler
167,693
Son üye
kaanbal2458
Top Bottom