Monster Laptop almalı mıyım ?

Mert02

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
18000
Merhaba dostlar şu an uygun fiyatlı diye düşündüğüm ve indirimini yakaladığım bu Monster laptopu tercih etmeli miyim sizce ? Şu an indirimli fiyatı 17.000 TL

İnanın çok kararsız kaldım Monstera karşı çok ön yargı var çünkü. Sizin önerileriniz ve tecrübeleriniz de varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Önyargılardan dolayı değil de bu fiyata daha güncel bir laptop alabilirsin. Arkadaşlar paylaşır zaten şimdi bie kaç tane model. Paylaşmazlar ise de 3 4 dk sonra ben paylaşırım

Merhaba dostlar şu an uygun fiyatlı diye düşündüğüm ve indirimini yakaladığım bu Monster laptopu tercih etmeli miyim sizce ? Şu an indirimli fiyatı 17.000 TL

İnanın çok kararsız kaldım Monstera karşı çok ön yargı var çünkü. Sizin önerileriniz ve tecrübeleriniz de varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
bence bunu alın

Çıkabilirseniz
Çıkamazsanız da
İleride 8 gb ram eklemenizi tavsiye ederim
Post automatically merged:

Buna da 8 gb ram eklerseniz alınabilir

kesssinnlikle monster almayın. 6 defa teknik servis yeni cihazla değişti 1 ay sonra o da bozuldu. 2 3k fazla verin asus alın.

kesssinnlikle monster almayın. 6 defa teknik servis yeni cihazla değişti 1 ay sonra o da bozuldu. 2 3k fazla verin asus alın.
Gerçekten bu kadar kötü mü ya

Önyargılardan dolayı değil de bu fiyata daha güncel bir laptop alabilirsin. Arkadaşlar paylaşır zaten şimdi bie kaç tane model. Paylaşmazlar ise de 3 4 dk sonra ben paylaşırım
Siz de paylaşırsanız çok memnun olurum teşekkürler

monsteri kötüleyenlerin tek derdi alamaması. oyunda fps di bilmem neydi gibi şeylere takılmıyorum gayet ortalama laptop. işten sonra arada oyun ounamak için aldım

Çıkabilirseniz
Çıkamazsanız da
İleride 8 gb ram eklemenizi tavsiye ederim

Buna da 8 gb ram eklerseniz alınabilir

Atmıştım zaten hocam

monsteri kötüleyenlerin tek derdi alamaması. oyunda fps di bilmem neydi gibi şeylere takılmıyorum gayet ortalama laptop. işten sonra arada oyun ounamak için aldım
tek derdi alamaması mı? kullandığım için kötülüyorum zaten ama sen bilirsin. Bir de fpse takılmıyorum ben diyorsun fpse takılmıyorsak neye takılacaz

Gerçekten bu kadar kötü mü ya

rezalet bir marka tulpar serisini bilemem ama abra serisi berbat

bende de var ısınıyor uydurma istersen

Monster alınmaz. Çok ısınıyor kronik sıkıntılı

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
gamer değilim arada oynuyorum ısınmasını bilmiyorum bakmıyorum da
senin gibi bunları kullanan bilinçsiz kullanıcılar sebebiyle başkasına öneriyorsun ama bilmiyorsun ki o bi T O S T makinesi olarak kullanılabilen cihaz dersin ki bn oyun oynarken sucuk tost pişirrim derseniz gayet iyi pişirir(!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,398
Üyeler
190,910
Son üye
maxisero
Geri