Neler Yeni

Monster Laptop almalı mıyım ?

Mert02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mert Eroğlu
Bütçe
18000
Merhaba dostlar şu an uygun fiyatlı diye düşündüğüm ve indirimini yakaladığım bu Monster laptopu tercih etmeli miyim sizce ? Şu an indirimli fiyatı 17.000 TL

İnanın çok kararsız kaldım Monstera karşı çok ön yargı var çünkü. Sizin önerileriniz ve tecrübeleriniz de varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Önyargılardan dolayı değil de bu fiyata daha güncel bir laptop alabilirsin. Arkadaşlar paylaşır zaten şimdi bie kaç tane model. Paylaşmazlar ise de 3 4 dk sonra ben paylaşırım

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,384
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba dostlar şu an uygun fiyatlı diye düşündüğüm ve indirimini yakaladığım bu Monster laptopu tercih etmeli miyim sizce ? Şu an indirimli fiyatı 17.000 TL

İnanın çok kararsız kaldım Monstera karşı çok ön yargı var çünkü. Sizin önerileriniz ve tecrübeleriniz de varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
bence bunu alın

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Çıkabilirseniz
Çıkamazsanız da
İleride 8 gb ram eklemenizi tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna da 8 gb ram eklerseniz alınabilir

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ

kesssinnlikle monster almayın. 6 defa teknik servis yeni cihazla değişti 1 ay sonra o da bozuldu. 2 3k fazla verin asus alın.

Mert02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mert Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kesssinnlikle monster almayın. 6 defa teknik servis yeni cihazla değişti 1 ay sonra o da bozuldu. 2 3k fazla verin asus alın.
Gerçekten bu kadar kötü mü ya

Önyargılardan dolayı değil de bu fiyata daha güncel bir laptop alabilirsin. Arkadaşlar paylaşır zaten şimdi bie kaç tane model. Paylaşmazlar ise de 3 4 dk sonra ben paylaşırım
Siz de paylaşırsanız çok memnun olurum teşekkürler

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Enes
monsteri kötüleyenlerin tek derdi alamaması. oyunda fps di bilmem neydi gibi şeylere takılmıyorum gayet ortalama laptop. işten sonra arada oyun ounamak için aldım

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Çıkabilirseniz
Çıkamazsanız da
İleride 8 gb ram eklemenizi tavsiye ederim

Buna da 8 gb ram eklerseniz alınabilir

Atmıştım zaten hocam

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
monsteri kötüleyenlerin tek derdi alamaması. oyunda fps di bilmem neydi gibi şeylere takılmıyorum gayet ortalama laptop. işten sonra arada oyun ounamak için aldım
tek derdi alamaması mı? kullandığım için kötülüyorum zaten ama sen bilirsin. Bir de fpse takılmıyorum ben diyorsun fpse takılmıyorsak neye takılacaz

Gerçekten bu kadar kötü mü ya

rezalet bir marka tulpar serisini bilemem ama abra serisi berbat

bende de var ısınıyor uydurma istersen

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Monster alınmaz. Çok ısınıyor kronik sıkıntılı

• Beğen
Reaksiyonlar: soul

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,624
İsim
uwu
gamer değilim arada oynuyorum ısınmasını bilmiyorum bakmıyorum da
senin gibi bunları kullanan bilinçsiz kullanıcılar sebebiyle başkasına öneriyorsun ama bilmiyorsun ki o bi T O S T makinesi olarak kullanılabilen cihaz dersin ki bn oyun oynarken sucuk tost pişirrim derseniz gayet iyi pişirir(!)

Top Bottom