Baturalp Örnek
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 8500
Merhabalar 8500₺ kadar bütçem var 2.el veya sıfır monster laptop arıyorum önerisi olan var mı link atma şansınız varsa atarsanız daha iyi olur
8500 liraya alacağı laptopun sırf performans için 2. el olmasını kimse istemez diye düşünüyorum.Neden Monster?
Monster laptoplarda ısınma sorunu çok oluyor ve malzeme kalitesi kötü. 2.el önermek için hangi şehirde oturduğunuzu yazın.
Monster almak yerine 2.el alırım ben. Ayrıca;8500 liraya alacağı laptopun sırf performans için 2. el olmasını kimse istemez diye düşünüyorum.
2.el veya sıfır
Ora girerse Monster'ın M sini göre kaçarŞikayetvar'a bak sonra monster de![]()
5 senedir monster kullandım hiçbirinde de sıkıntı kullanmadım yaklaşık 5 model kullandım hepsini tulpar serisi kullandım fan sesli ama biz gibi de sogutuyo ses olsun kulaklık tak ayrıca kütüphaneye gidiceksek silent moda aliyosun fanlar calismiyor bile. Markaları modele göre kotuleyin sırf isimle değil msi in da berbat kasaları var asusun da .Ora girerse Monster'ın M sini göre kaçar
Evet iyi modeller var ama adamın 8.5k bütcesi var bu bütceye tulpar serisi olmaz5 senedir monster kullandım hiçbirinde de sıkıntı kullanmadım yaklaşık 5 model kullandım hepsini tulpar serisi kullandım fan sesli ama biz gibi de sogutuyo ses olsun kulaklık tak ayrıca kütüphaneye gidiceksek silent moda aliyosun fanlar calismiyor bile. Markaları modele göre kotuleyin sırf isimle değil msi in da berbat kasaları var asusun da .
Aynen 8500e de oyuncu laptop olmaz dolar 10 olmuş knkEvet iyi modeller var ama adamın 8.5k bütcesi var bu bütceye tulpar serisi olmaz
Belki 11.11 veya kara cuma da düşürürAynen 8500e de oyuncu laptop olmaz dolar 10 olmuş knk
Asus tuf ve rog serisi, Msi katana serisi şuan alınabilecek en mantıklı laptoplar.5 senedir monster kullandım hiçbirinde de sıkıntı kullanmadım yaklaşık 5 model kullandım hepsini tulpar serisi kullandım fan sesli ama biz gibi de sogutuyo ses olsun kulaklık tak ayrıca kütüphaneye gidiceksek silent moda aliyosun fanlar calismiyor bile. Markaları modele göre kotuleyin sırf isimle değil msi in da berbat kasaları var asusun da .