Monster laptop önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
8500
Merhabalar 8500₺ kadar bütçem var 2.el veya sıfır monster laptop arıyorum önerisi olan var mı link atma şansınız varsa atarsanız daha iyi olur

Neden Monster?
Monster laptoplarda ısınma sorunu çok oluyor ve malzeme kalitesi kötü. 2.el önermek için hangi şehirde oturduğunuzu yazın.
8500 liraya alacağı laptopun sırf performans için 2. el olmasını kimse istemez diye düşünüyorum.

Hocam ben Monster almayı düşünüyordum ama bizim sınıfta alanlardan gördüğüm üzere aşırı ısınma yapıyor ve fanı biraz ses çıkarıyor başka bir marka arkadaşlarında söylediği gibi daha mantıklı

Hocam o bütçede oyun bilgisayarı önermem. 2. el bilgisayarlara da sıcak bakmıyorum.
2 tane seçenek var: Bütçeyi yükseltmek ya da UltraBook satın almak.

Ora girerse Monster'ın M sini göre kaçar
5 senedir monster kullandım hiçbirinde de sıkıntı kullanmadım yaklaşık 5 model kullandım hepsini tulpar serisi kullandım fan sesli ama biz gibi de sogutuyo ses olsun kulaklık tak ayrıca kütüphaneye gidiceksek silent moda aliyosun fanlar calismiyor bile. Markaları modele göre kotuleyin sırf isimle değil msi in da berbat kasaları var asusun da .

5 senedir monster kullandım hiçbirinde de sıkıntı kullanmadım yaklaşık 5 model kullandım hepsini tulpar serisi kullandım fan sesli ama biz gibi de sogutuyo ses olsun kulaklık tak ayrıca kütüphaneye gidiceksek silent moda aliyosun fanlar calismiyor bile. Markaları modele göre kotuleyin sırf isimle değil msi in da berbat kasaları var asusun da .
Evet iyi modeller var ama adamın 8.5k bütcesi var bu bütceye tulpar serisi olmaz

Asus tuf ve rog serisi, Msi katana serisi şuan alınabilecek en mantıklı laptoplar.

2 senedir monster kullanıyordum herhangi bir problem ile karşılaşmadim tabii ki elektronik şans işı ne olacağı belli olmuyor

Geri