Neler Yeni

Çözüldü✓ Monster Laptop Şişme Sorunu?

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Kullandığım Monster laptop'un touchpad'in sol tarafı şişti ve touchpad yerinden çıktı. Bu neden olmuş olabilir? Garantiye göndereceğim fakat bilgi edinmek istedim. Videoda detaylı gösterdim.
Video:

NOT: Video liste dışıdır ve 3 gün sonra sonra silinecektir.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Yok ebesinin touchpadi knk o nasıl oldu ya?!
Batarya dışında öyle şişebilecek bir parça gelmiyor aklıma batarya da tahminen ekran menteşelerine yakın konumlandırılmıştır ancak emin değilim. Modelini daha önceden açarak inceleyen kanal falan varsa yt da izleyip anlamaya çalışabilirsin orada ne olduğunu. Umarım garanti kapsamında işlem görür yoksa masraflı olabilir. Kullanıcı hatası derlerse bi şikayet vara yazarak cevap bekle belki öyle garanti kapsamında işlem yapabilirler... Geçmiş olsun.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok ebesinin touchpadi knk o nasıl oldu ya?!
Batarya dışında öyle şişebilecek bir parça gelmiyor aklıma batarya da tahminen ekran menteşelerine yakın konumlandırılmıştır ancak emin değilim. Modelini daha önceden açarak inceleyen kanal falan varsa yt da izleyip anlamaya çalışabilirsin orada ne olduğunu. Umarım garanti kapsamında işlem görür yoksa masraflı olabilir. Kullanıcı hatası derlerse bi şikayet vara yazarak cevap bekle belki öyle garanti kapsamında işlem yapabilirler... Geçmiş olsun.
Teşekkürler.

Top Bottom