Neler Yeni

Çözüldü✓ Monster (Mavi Ekran hatası)

wescking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
öylesine biri
Canım arkadaşım bende arkadaşa yanıt verdim zaten. Öyle bir şey olsa bile %100 kullanımda sıcaklıktan farkeder diye :) 2. mesajımda da sebebi başka bir şey diye belirttim. Çözüldüğüne sevindim geçmiş olsun çözümü ayrı bir şekilde yazarsan diğerleri de faydalanabilir.
Şu anda kullanılmayan ayarları değiştir butonuna tıkla hocam o sayfa da.
Ufacık bi yanlış anlaşılma oldu sonradan fark ettim geç olmadan beğeniyi attım, Korsan oyuna bakış açısı çok farklı biliyorsun her şeyi korsan oyuna bağlamayı seven bir kitle var (haklı/haksız) ki bi de beni anlamadan okumadan kitabın ortasından konuşanlar da oluyor oysa okusalar belki de soracakları veyahut yadırgayacakları sorulara yanıt bulacaklar neyse arkadaşim ben seni anladım sıkıntı yok . Çözüme gelirsek dediğim gibi Emre Hocam'ın söylediklerini uyguladım cmd ile ilgili olan yöntem işe yaradı yarıyor %90 çözüldü gibi bugün ufak tefek şeylere takıldık belki onlarında çözümü vardır diye konuyu kapatmadım Emre Hocam bi sıkıntı yoktur oldu dediyse problem kalmamıştır bi kaç gün daha süreci izleyeceğim bu süreçte beni engelleyecek sıkıntı yaratacak canımdan bezdirecek bi sıkıntıyla problemle karşılaşmadıysam konuyu çözüldü yapacağım şu an her şey yolunda emeği geçen destek veren herkese şimdiden ve tekrar tekrar teşekkür ederim

Kaanwqade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kaan
monster servisi yok gibi birşeydir .
dostum bu yorumu yapanlar genelde hiç o markayı kullanmamış oluyor umarım kullanmışsındır yoksa yanlış bilgi veriyorsundur orda burda gördüğünle hiçbir sıkıntı yaşamadım daha

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ramazan kaya
dostum bu yorumu yapanlar genelde hiç o markayı kullanmamış oluyor umarım kullanmışsındır yoksa yanlış bilgi veriyorsundur orda burda gördüğünle hiçbir sıkıntı yaşamadım daha
ben yaşadım hocam :)

wescking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
öylesine biri
tek yaptıkları şey format atıp yollamak birde temizleme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Yuzarsef
tek yaptıkları şey format atıp yollamak birde temizleme.
6 ay içinde eğer bir cihazda sorun var ise yazılı olarak sıfırı ile değiştirme talep edilmesi halinde değişim zorunludur.

osmandemi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Osman kan
Benim cihaz geleli 2 gün oldu . Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. . Tüm driverları güncelledim. Özellikle intel driverlar 2024 yılının driverları yüklü geliyor. Avg driver güncelleyici ile genel bir güncelleme yaptım. Daha sonra İntel driver support ile işlemciyi ve uhd grafik sürücüsünü en sonunda da nvidia 4070 driverını güncelledim. Kullanmadan bunları mutlaka yapın. Denediğim oyunlarda da motorfest ,trappang 2 ve Total war paharoah oyunlarında sorunsuz çalıştı. Derece 75 -80 arasında gidip geldi. Ben zalman ns2000 soğutucu da aldım ama sadece 1 defa deneme amaçlı kullandım. Yaz sıcağı için almıştım . Sessiz kaltiteli soğutucu .Şahsen cihazı beğendim 12 taksite bu fiyata 4070 li cihaz yok . 2 eksisi var. Bunlar : fanların bazen sesli çalışması ve pil ömrünün çok iyi olmaması .Teknolojik aletler biraz da şans işi. Bazen çok sorunsuz denilen cihazlarda bile sorun olabiliyor. Ben çantadan da çok memnunum güzel çanta 1 yıllık norton 360 gamers hediyeside güzel. Kendi adıma herkese öneririm.

wescking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
öylesine biri
Benim cihaz geleli 2 gün oldu . Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. . Tüm driverları güncelledim. Özellikle intel driverlar 2024 yılının driverları yüklü geliyor. Avg driver güncelleyici ile genel bir güncelleme yaptım. Daha sonra İntel driver support ile işlemciyi ve uhd grafik sürücüsünü en sonunda da nvidia 4070 driverını güncelledim. Kullanmadan bunları mutlaka yapın. Denediğim oyunlarda da motorfest ,trappang 2 ve Total war paharoah oyunlarında sorunsuz çalıştı. Derece 75 -80 arasında gidip geldi. Ben zalman ns2000 soğutucu da aldım ama sadece 1 defa deneme amaçlı kullandım. Yaz sıcağı için almıştım . Sessiz kaltiteli soğutucu .Şahsen cihazı beğendim 12 taksite bu fiyata 4070 li cihaz yok . 2 eksisi var. Bunlar : fanların bazen sesli çalışması ve pil ömrünün çok iyi olmaması .Teknolojik aletler biraz da şans işi. Bazen çok sorunsuz denilen cihazlarda bile sorun olabiliyor. Ben çantadan da çok memnunum güzel çanta 1 yıllık norton 360 gamers hediyeside güzel. Kendi adıma herkese öneririm.
Geri dönüşünüz için teşekkürler dediğiniz gibi teknoloji araçları her zaman beklediğimiz gibi olmuyor kusurluya da denk gelebiliyoruz bu benim şansımdı, Bu arada fan sesi çok ama kulaklık kullanıldığında çok da önemi kalmıyor ve şu an bi problem yaşamıyorum çözüm yolu ise işe yaradı. Soğutucu almak lazım bende alacağım zaten özelden konuşmuştuk soğutucuyla beraber mi 80 derece mi görüyor merak ettim sadece laptopun yanında sunduğu şeylerde güzel, umarım ileride bi sıkıntı yaşamazsınız çünkü oynadığınız oyunlar yüksek kalitede değiller bildiğim kadarıyla ama olsun bi sıkıntı yaşamamanıza sevindim çünkü süreci çok sıkıntılı geçiyor başıma geldiği için biliyorum. Her şey sizin için yolundaysa güle güle oynaya oynaya kullanın. :)

osmandemi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Osman kan
Geri dönüşünüz için teşekkürler dediğiniz gibi teknoloji araçları her zaman beklediğimiz gibi olmuyor kusurluya da denk gelebiliyoruz bu benim şansımdı, Bu arada fan sesi çok ama kulaklık kullanıldığında çok da önemi kalmıyor ve şu an bi problem yaşamıyorum çözüm yolu ise işe yaradı. Soğutucu almak lazım bende alacağım zaten özelden konuşmuştuk soğutucuyla beraber mi 80 derece mi görüyor merak ettim sadece laptopun yanında sunduğu şeylerde güzel, umarım ileride bi sıkıntı yaşamazsınız çünkü oynadığınız oyunlar yüksek kalitede değiller bildiğim kadarıyla ama olsun bi sıkıntı yaşamamanıza sevindim çünkü süreci çok sıkıntılı geçiyor başıma geldiği için biliyorum. Her şey sizin için yolundaysa güle güle oynaya oynaya kullanın. :)
Çok teşekkür ederim. 80 dereceye 1 defa çıktı 75-76 derecelerde takıldı. Soğutucu olmadan bu sıcaklığı aldım. Soğutucu 7-8 derece düşürüyor.

wescking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
öylesine biri
@Emre Zengin Hocam tekrardan rahatsız ediyorum aygıt yöneticisini açtığımda ünlem işaretiyle karşılaştım bilgisayarda bi problemle karşılaşmadım sadece arada sırada ufak tefek saniyelik takılmalar gerçekleşiyor(yarım saatte bi kere felan denk geliyor) fareyi kullanırken fark ediyorum sadece beni çok rahatsız etmiyor ama bu ünlem işareti rahatsız ediyor biraz içimi oyunlarda felan performans kaybı yaşatır mı diye düşünüyorum işlemci olduğu için içimde bi ürperti oluştu şu an beni yönlendirmiş olduğunuz cmd koduyla oyunlarda problem yaşamıyorum mavi ekran felan almıyorum her şey yolunda sadece ünlem işareti olduğu için bi sıkıntı olup olmayacağı konuşunda bilgilenmek istedim normalde ünlem işareti olmaması mı gerekiyor verdiğiniz kodun bi etkisi olabilir mi bu ünlem işaretiyle ilgili

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-10 224123.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-10 224123.png
    221.5 KB · Hit: 2

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,165
İsim
Emre Zengin
@Emre Zengin Hocam tekrardan rahatsız ediyorum aygıt yöneticisini açtığımda ünlem işaretiyle karşılaştım bilgisayarda bi problemle karşılaşmadım sadece arada sırada ufak tefek saniyelik takılmalar gerçekleşiyor(yarım saatte bi kere felan denk geliyor) fareyi kullanırken fark ediyorum sadece beni çok rahatsız etmiyor ama bu ünlem işareti rahatsız ediyor biraz içimi oyunlarda felan performans kaybı yaşatır mı diye düşünüyorum işlemci olduğu için içimde bi ürperti oluştu şu an beni yönlendirmiş olduğunuz cmd koduyla oyunlarda problem yaşamıyorum mavi ekran felan almıyorum her şey yolunda sadece ünlem işareti olduğu için bi sıkıntı olup olmayacağı konuşunda bilgilenmek istedim normalde ünlem işareti olmaması mı gerekiyor verdiğiniz kodun bi etkisi olabilir mi bu ünlem işaretiyle ilgili
Bunu bilmiyorum hocam. Hata kodu olarak ne veriyor hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olaylar sekmesinin de ekran görüntüsünü atar mısın?

wescking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
öylesine biri
Bunu bilmiyorum hocam. Hata kodu olarak ne veriyor hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olaylar sekmesinin de ekran görüntüsünü atar mısın?
Olay sekmesi umarım doğru yerdeyimdir şu tarz şeyler çıkıyor acaba kodu tekrar mı yazsam bugün intel driver asisstandan bir güncelleme yaptıydım. Ama bir kaç gündür bu ünlem işareti var belki de hafta olmuştur tam bilemiyorum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-10 230029.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-10 230029.png
    444.2 KB · Hit: 2

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,165
İsim
Emre Zengin
Olay sekmesi umarım doğru yerdeyimdir şu tarz şeyler çıkıyor acaba kodu tekrar mı yazsam bugün intel driver asisstandan bir güncelleme yaptıydım. Ama bir kaç gündür bu ünlem işareti var belki de hafta olmuştur tam bilemiyorum
Hocam şu ilk attığınız İ7-13700HX yazan işlemcilerden bir tanesine çift tıklayın. Girdiğinizde hatayı göreceksiniz. Orada olay sekmesini de göreceksiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,161
Üyeler
171,881
Son üye
berat9864
Top Bottom