- Konu Sahibi Konu Sahibi
Canım arkadaşım bende arkadaşa yanıt verdim zaten. Öyle bir şey olsa bile %100 kullanımda sıcaklıktan farkeder diye2. mesajımda da sebebi başka bir şey diye belirttim. Çözüldüğüne sevindim geçmiş olsun çözümü ayrı bir şekilde yazarsan diğerleri de faydalanabilir.
Ufacık bi yanlış anlaşılma oldu sonradan fark ettim geç olmadan beğeniyi attım, Korsan oyuna bakış açısı çok farklı biliyorsun her şeyi korsan oyuna bağlamayı seven bir kitle var (haklı/haksız) ki bi de beni anlamadan okumadan kitabın ortasından konuşanlar da oluyor oysa okusalar belki de soracakları veyahut yadırgayacakları sorulara yanıt bulacaklar neyse arkadaşim ben seni anladım sıkıntı yok . Çözüme gelirsek dediğim gibi Emre Hocam'ın söylediklerini uyguladım cmd ile ilgili olan yöntem işe yaradı yarıyor %90 çözüldü gibi bugün ufak tefek şeylere takıldık belki onlarında çözümü vardır diye konuyu kapatmadım Emre Hocam bi sıkıntı yoktur oldu dediyse problem kalmamıştır bi kaç gün daha süreci izleyeceğim bu süreçte beni engelleyecek sıkıntı yaratacak canımdan bezdirecek bi sıkıntıyla problemle karşılaşmadıysam konuyu çözüldü yapacağım şu an her şey yolunda emeği geçen destek veren herkese şimdiden ve tekrar tekrar teşekkür ederimŞu anda kullanılmayan ayarları değiştir butonuna tıkla hocam o sayfa da.