Neler Yeni

Monster Monitör Alınır Mı?

YelaWolf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mehmet Emin Çelik
Bütçe
8000
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir sistem topladım bunun için monitör araştırıyorum henüz istediğimi bulamadım. Bir arkadaşım monster monitör almamı söyledi. Sizce monster‘ın monitör kalitesi nasıldır? Kullanan veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Almak istediğim modeli aşağıya bırakıyorum.

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
SEYFULLAH KIR
kanka ıps monitörcüler gelmeden söyleyeyim monitör va panel ben 32 inch olanı kullanıyorum ve simülasyon oyunları oynadığım için film dizi vs. için aldım renk ve hdr benim için önemliydi ve memnunum ama fps oyuncusu isen ıps panel bak istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:

27 inch alma çünkü piksel boyutu olarak 1080pden 2k ya geçince farketmeyebilir ama 32 de 2k farkını alırsın naçizane düşüncem

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
SERHAT BOZBAYIR
5 Bin olsa alin diyeceğim ama Bu fiyata neler var neler yani Monstera kadar uzak durun Bence hocam Örnek olmasi acisindan
Dell G2724D( 7-8 civarinda alinabilir Yoksa eski model)
Lenovo R27qe ( Olu piksel cikabiliyor ama F/p monit)
ViewSonic VX2758A-2K-PRO-2 ( Dolu dolu ozellikli ama Msi ,dell kadar kaliteli degil)
Aoc G27Q4x ( Kendi seviyesindeki en kaliteli monitor 8-9 civarinda bulursan kesin alinir)
Msi Mag 275QF ( Fena monitor değil parlaklik biraz dusuk 7-8 civarina bulursan alinir)
Bu monitorlerin hepsi monsterden daha iyi

kanka ıps monitörcüler gelmeden söyleyeyim monitör va panel ben 32 inch olanı kullanıyorum ve simülasyon oyunları oynadığım için film dizi vs. için aldım renk ve hdr benim için önemliydi ve memnunum ama fps oyuncusu isen ıps panel bak istersen

27 inch alma çünkü piksel boyutu olarak 1080pden 2k ya geçince farketmeyebilir ama 32 de 2k farkını alırsın naçizane düşüncem
1080 27 inç Japon filmleri gibi oluyor arkadaş 2K kesinlikle fark eder 27 de

YelaWolf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mehmet Emin Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FPS oyunları da oynadığım için 32 inç çok büyük gelir diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mıyım.
5 Bin olsa alin diyeceğim ama Bu fiyata neler var neler yani Monstera kadar uzak durun Bence hocam Örnek olmasi acisindan
Dell G2724D( 7-8 civarinda alinabilir Yoksa eski model)
Lenovo R27qe ( Olu piksel cikabiliyor ama F/p monit)
ViewSonic VX2758A-2K-PRO-2 ( Dolu dolu ozellikli ama Msi ,dell kadar kaliteli degil)
Aoc G27Q4x ( Kendi seviyesindeki en kaliteli monitor 8-9 civarinda bulursan kesin alinir)
Msi Mag 275QF ( Fena monitor değil parlaklik biraz dusuk 7-8 civarina bulursan alinir)
Bu monitorlerin hepsi monsterden daha iyi

1080 27 inç Japon filmleri gibi oluyor arkadaş 2K kesinlikle fark eder 27 de
Hocam en çok önerdiğiniz hangisi ben bir bakayım bunlara çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
SERHAT BOZBAYIR

En çok önerdiğim bu hocam eskiden 8.400 civarindaydi Akakceden takibe atin o civarlara duserse alin eksiksiz harika monitör

YelaWolf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mehmet Emin Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

En çok önerdiğim bu hocam eskiden 8.400 civarindaydi Akakceden takibe atin o civarlara duserse alin eksiksiz harika monitör
Şu an fiyatı 10,5k bayağı yüksek duruyor iner mi acaba bilemedim. Onun haricinde https://www.trendyol.com/viewsonic/...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.51.4 bunu buldum 9 taksit peşin fiyatına

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Top Bottom