JD ve Gamepower ile aynı fabrikadan çıkıyor ama bu onların yaptığı anlamına gelmiyor.Yanlış hatırlamıyorsam şey değil miydi 3 farklı marka aynı kalıp üretiyordu
JD ve Gamepower ile aynı fabrikadan çıkıyor ama bu onların yaptığı anlamına gelmiyor.Yanlış hatırlamıyorsam şey değil miydi 3 farklı marka aynı kalıp üretiyordu
olabilirBi modeli daha var onunla karıştırdı herhalde
monter :dbunun tasarımını hiç beğenmiyorum bide monter 240hz
Aklım diğerinde kaldı yeni monitör çıkmış.1080p bu yalnız.
ama bence alma 240 hz diyebunun tasarımını hiç beğenmiyorum bide monter 240hz
tavsiye etmem giriş seviyesi kalitesiz bir ürün ışık dalgalanmaları ve işık sızma sorunları varArkadaşlar ben bu monitörü almayı düşünüyorum dış görünüşünü pek beğenmesem de özellikleri çok iyi sonuçta.Siz ne düşünüyorsunuz alınmalı mı? https://www.gittigidiyor.com/cevre-...rd&utm_content=standard&v=1.71.3&id=594408232
sen biraz eskide kalmışsın kankaAklım diğerinde kaldı yeni monitör çıkmış.
Tek 2k monitörleri var diye hatırlıyordum
O kadar da değil be yeni çıkmış iştesen biraz eskide kalmışsın kanka
5 ay oldu ama24g2u alırım ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kadar da değil be yeni çıkmış işte
*Yeni5 ay oldu ama
Benim Laptop ve ekipmanlar ayrı geldi (stok yoktu fiziksel mağazadan istedik) hiç bir şey olmadı aras kargo ortalama bence ne çok kötü ne iyiÜrün alınır fakat kargo firması daha önce bakman gereken bir şey aras kargo içinden geçer o kargonun
Kardeşim laptop almıştı sağlam yeri yoktu tutanak tutturduk ve değiştirdiler ben güvenmiyorum aras kargoya. Yurtiçi, ups var şuan aklıma gelen iki kargo firmasıBenim Laptop ve ekipmanlar ayrı geldi (stok yoktu fiziksel mağazadan istedik) hiç bir şey olmadı aras kargo ortalama bence ne çok kötü ne iyi
Olabilir yerel olarak değişiyor kalitesi :/Kardeşim laptop almıştı sağlam yeri yoktu tutanak tutturduk ve değiştirdiler ben güvenmiyorum aras kargoya. Yurtiçi, ups var şuan aklıma gelen iki kargo firması