Monster notebook aldım h.o mu g.o. mu

gecmis olsun clevo cihaz cehennem kasa hesabı.

Bu arada gayet iyi eğer tongfang kasa ise.
Clevo ise olmaz

Tongfang'ler ucuz olursa Casper yerine tercih edilir diyordum öyle de olmuş. Bence Tongfanglar worth ama fiyatı iyi değil. 30K paraya 4060 satıyor Monster. Yani bunu almalıymış.
Bu tongfang mi

Zodıac hocama göre tongfange benziyor, logo ortada, klavyede çevresinde ışıklı şerit yok gibi ama onun demesi daha doğru olur. @RevDeisDou @ZODIAC_
23.2.2. Aynı kasa mı acaba onla
1713806140320.png

Tulpar'ların çoğu tongfang sanırım ama etiketlediğim kişi dönmediği için bir şey diyemem.
Bu 23.2.2 modelden bir incelemeden ekran görüntüsü oyun forza 5 sıcaklıklar ve fps bu yani 12650h + 4060 o da fotolara göre ikisinin de kasası aynı

Bu 23.2.2 modelden bir incelemeden ekran görüntüsü oyun forza 5 sıcaklıklar ve fps bu yani 12650h + 4060 o da fotolara göre ikisinin de kasası aynı
Pardon yazmışsın ama görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İ7 bu o yüzden ghz kısmış hali bile olabilir, şimdi tongfang kasa buysa Quanta kasadan daha kötü soğutuyor o kesin. Ama dediğim gibi @ZODIAC_ hocam daha iyi biliyor Monster'ı.

23.2.2. Aynı kasa mı acaba onla
Alıntıyı görüntüle
Forza 5 hiç oynama fırsatım olmadı zira 500 TL ama gamepass var yükleyeceğim bir ara.

Zodıac hocama gerek kalmadı o yorumu da sileceğim, o kasa clevoymuş, Monster yazısı altında çentik olanlar clevo.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,673
Üyeler
185,786
Son üye
Üniversite
Geri