Öneri Monster notebook alınır mı

Erennn61

80+
Reaksiyon skoru
1
Monster notebook almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşlarım var çoğu memnun ama internetteki yorumları okuyunca almaktan vazgeçiyorum çok fazla kötü yorum var. Aranızda monster kullanan varsa kullanım deneyimlerini ,memnun olup olmadığını ve iyi-kötü yanlarını yazabilir mi

Modeli görmeden veya bütçeyi bilmeden yorum yapamam.

Kronik sorunlara göre, tuş basmama sorunu ve oyunlarda birden 2-3 saniyelik donma yaşanıyormuş . Bunları Monster Notebook alanlar çoğunlukla söylüyor ben olsam almazdım .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde menteşe kırıklığı yaşanıyormuş ekranda .

Kullanıyorum. Alınmaz dostum. SSD mi Ram mi bozuk anlamadım. Program ya da bir şey yüklerken bilgisayar aşırı yavaş yüklüyor ve donuyor. Monster'a yolladım ve bir şey yok dediler. Kullanıyorum öyle. Başka marka alacağım bundan sonra. Monster asla almam.

Abra serisinden GTX 960M ve 1050Ti ekran kartlı modelleri kullandım.
Tulpar serisinden GTX 870M ve 1060 ekran kartlı modelleri kullandım.

Monster alınır mı? Alınır. Fakat diğer rakiplerine göre FP ise alınır.

Monster Notebook'un 15-16k'lık modellerini düşünürsek onun yerine alınabilecek güzel laptoplar var

Monster notebook almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşlarım var çoğu memnun ama internetteki yorumları okuyunca almaktan vazgeçiyorum çok fazla kötü yorum var. Aranızda monster kullanan varsa kullanım deneyimlerini ,memnun olup olmadığını ve iyi-kötü yanlarını yazabilir mi
Benim duyduğum kadarıyla ve bilgisayarcı bi tanıdığım kadarıyla anakartları sıkıntılı oluyormuş ve uzak durmam gerektiğini söylemişti tanıdığım

alınmaz. hocam bu fiyatlara sistem toplasanız daha iyi olmaz mı

Geri