Msi alpha serisini önerebilirim. Sebeblere gelirsek ısınma sorunu ve fan sesi sıkıntısı dediğin gibi mevcut. Bunun hakkında ytde videolar var.Tavsiye etmeme sebeplerini söylersen dqha açıklayıcı olur kankim. Bütçem 21k ile 26k arasında değişiyor
servisinin kötü olduğunu duymuştum ve çoğu laptobunda kronik sorun var illa alacağım diyorsanız karışmam ama tavsiye de etmem şahsenMonster laptop alınır mı şarjı iyi gitmiyor diyorlar. Ayrıca ısınma yapıyormuş. Daha önce kullananlar bilgilendirebilir mi?
https://www.hepsiburada.com/msi-del...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00000NCRU7 bunu kullanıyorum ben. Fp ürünü diyebilirim.
Monster Abra serisi çok ısınıyor ve Monster laptoplar hiç f/p değil onun yerine ideapad gaming 3, Acer nitro 5,hp omen gibileri daha iyi olurMonster laptop alınır mı şarjı iyi gitmiyor diyorlar. Ayrıca ısınma yapıyormuş. Daha önce kullananlar bilgilendirebilir mi?
Güzele benziyor. Ben sadece kullandıklarımı tavsiye ederim broBiraz daha verip bunu alırsın. Bu üründe msi üretimi birebir Crosshair modeline denk geliyor.
Slayer[2] 7-3060 - Game Garaj
Kusursuz ve hızlı 12.nesil i7 12700H İntel işlemcili yüksek güç değerine sahip RTX3060'a sahip, 144Hz taşınabilir oyuncu notebook'u Slayer[2] 7-3060 uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com