Neler Yeni

Monster Notebook Alınır Mı?

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Ahmet Yıldırım
Hepsib
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Elektronik alışverişi yaparken bu siteleri tercih etmiyorum. Vatan, mediamarkt, teknosa gibi mağazaları tercih ediyorum. Sorun çıkarsa sıkıntılı oluyor.

Allmuted

80+ Bronze
Alınmaz, uğraşıp yıpranmak istemiyorsan uzak dur

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Hepsib

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Elektronik alışverişi yaparken bu siteleri tercih etmiyorum. Vatan, mediamarkt, teknosa gibi mağazaları tercih ediyorum. Sorun çıkarsa sıkıntılı oluyor.
Hocam bende o siteleri hiç kullanmıyotum. Mediamarkt bazen gördüğüm şeyleri pahalıya satıyor. Geçen ay iphone 11 128gb 12500e aldım hepsiden.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Hepsib

Hiç bir mağaza x bir markanın ürününü size sattıktan sonra size teknik servis hizmeti vermiyor. Siz mağazaya gidip bozuldu bu dediğinizde, garantiye gönderelim diyip o firmanın servisine gönderiyorlar. Yani başka yerden bir ürün aldığınızda arıza yaşadığınızda sizde bireysel olarak firmanın servisine gönderebiliyorsunuz. Ama illa takıntınız varsa teknosa vatan vs den alacaksanız piyasadan biraz daha pahalıya alırsınız ve Monster dışında daha bilindik fabrika markalarını tercih edin. MSİ ASUS LENOVO gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom

anon-im

80+
Ben 5 Yıl kullandım gayet memnunum hiç sorun yasamadım desem yalan olur ama teknik destek olarak cok yardımcı oluyorlar gerekırse uzak baglantı yapıp yardımcı olmaya calısıyorlar.
% yılın sonunda laptopu sattım artık yerlesık hayata gecdıgım ıcın ama laptop buyuk rahatlık bu devirde 1.sırada MSI 2. sırada MONSTER vardır oyun için kendi fikrim

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Ben 5 Yıl kullandım gayet memnunum hiç sorun yasamadım desem yalan olur ama teknik destek olarak cok yardımcı oluyorlar gerekırse uzak baglantı yapıp yardımcı olmaya calısıyorlar.
% yılın sonunda laptopu sattım artık yerlesık hayata gecdıgım ıcın ama laptop buyuk rahatlık bu devirde 1.sırada MSI 2. sırada MONSTER vardır oyun için kendi fikrim
Bana göre;
1 Msi
2 Lenovo
3 Acer
4 Asus
5 Monster.

Top Bottom