90 ile 100 arası gene 4:3 alınca anca 144 e tamamlıyor kendisi ztn 144 hz bi mönitöre sahip ama 4:3 te bile çok fazla fps drop yiyorımumEn yükseğe aldığınızda kaç FPS??
csgoda e sporcuların kullandığı en fazla fps veren kodların hepsini kullandım vsync hiç bir oyunda açık değilBu sorun sadece csgoda oluyorsa "FPS_MAX 0" kodunu konsola yazar mısınız ya da vsync açık mı ona dikkat edin
Udd yaptım mı ? Driver atarkenEğer driverler ve ayarlar en güncelse donanımsal bir sıkıntı olabilir. Thh'ye başvurup vaadedenden daha düşük değerler aldığınızı resimler ile kanıtlarsanız iade alırlar. Bu arada bios güncel degilse güncelleyebilir ve tekrar deneyebilirsiniz.
Bilgisayarda 2. ekran kartı var mı?? Varsa belki onu kullanıyordur.90 ile 100 arası gene 4:3 alınca anca 144 e tamamlıyor kendisi ztn 144 hz bi mönitöre sahip ama 4:3 te bile çok fazla fps drop yiyorımum
laptop en iyi performans ayarında driverlar en güncel windows ta öyle fps sabitlemesi veya nvidia whisper mode da açık değilBen iade gerektirdiğini düşünmüyorum. Gözünüzden kaçan bir ayar olduğunu düşünüyorum. Laptop şarjdayken, tam performanslı çalışmıyor olabilir. Ya da pil gücünde çalışyor olabilir. FPS sabitlemesi olabilir. Dikey senkronizasyon ayarları driverlar üzerinden açık kalmış olabilir. Güncel windows ve sürücü kullanmıyor olabilirsiniz. Bunun tonla sebebi mevcut. Biraz araştırmanızı öneririm.
Udd nedir?Udd yaptım mı ? Driver atarken
rtx 2060 ı kullanıyor ekran kartı olarakBilgisayarda 2. ekran kartı var mı?? Varsa belki onu kullanıyordur.
evet 14 gün geçtiSipariş üzerinden 14 gün süre geçti mi?
Driver atarken eski driverlari silersinki catismasinlaptop en iyi performans ayarında driverlar en güncel windows ta öyle fps sabitlemesi veya nvidia whisper mode da açık değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Udd nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
rtx 2060 ı kullanıyor ekran kartı olarak
İlla ki olması lazım ama csde o ekran kartı 100 fps verir mı bilmem ben de monster aldığımda csye girmiştim direk ve 30 fps falan oynamıştım yine de intel grafik kartını değil de rtx kartına geçmeyi de deneyin benceBilgisayarda 2. ekran kartı var mı?? Varsa belki onu kullanıyordur.
onu bilen biri yaptı bilgisayardan anlayan eminim öyle bir şey olmamştırDriver atarken eski driverlari silersinki catismasin
laptop en iyi performans ayarında driverlar en güncel windows ta öyle fps sabitlemesi veya nvidia whisper mode da açık değil
Müşteri hizmetlerini arayın. Probleminizi dile getirin. Gönderdiğinizde benchmark testlerinde problem olmadığını, ama oynadığınız oyunda düşük FPS aldığınızı anlatın. Servise tekrar gönderin. Bazen ilgisiz davranabiliyorlar. Bunu yapmak zaman kaybı diye düşünüyorsanız THH en kolay yol gibi gözüküyor. Ama ben haksız çıkmamanız için yardımcı olabilecek önerilerde bulunmaya çalıştım.laptop en iyi performans ayarında driverlar en güncel windows ta öyle fps sabitlemesi veya nvidia whisper mode da açık değil