Neler Yeni

Monster Notebook Düşük FPS Sorunu

erdemyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
erdem yavuz
En yükseğe aldığınızda kaç FPS??
90 ile 100 arası gene 4:3 alınca anca 144 e tamamlıyor kendisi ztn 144 hz bi mönitöre sahip ama 4:3 te bile çok fazla fps drop yiyorımum

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Ben iade gerektirdiğini düşünmüyorum. Gözünüzden kaçan bir ayar olduğunu düşünüyorum. Laptop şarjdayken, tam performanslı çalışmıyor olabilir. Ya da pil gücünde çalışyor olabilir. FPS sabitlemesi olabilir. Dikey senkronizasyon ayarları driverlar üzerinden açık kalmış olabilir. Güncel windows ve sürücü kullanmıyor olabilirsiniz. Bunun tonla sebebi mevcut. Biraz araştırmanızı öneririm.

erdemyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
erdem yavuz
Bu sorun sadece csgoda oluyorsa "FPS_MAX 0" kodunu konsola yazar mısınız ya da vsync açık mı ona dikkat edin
csgoda e sporcuların kullandığı en fazla fps veren kodların hepsini kullandım vsync hiç bir oyunda açık değil

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
Eğer driverler ve ayarlar en güncelse donanımsal bir sıkıntı olabilir. Thh'ye başvurup vaadedenden daha düşük değerler aldığınızı resimler ile kanıtlarsanız iade alırlar. Bu arada bios güncel degilse güncelleyebilir ve tekrar deneyebilirsiniz.
Udd yaptım mı ? Driver atarken

erdemyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
erdem yavuz
Ben iade gerektirdiğini düşünmüyorum. Gözünüzden kaçan bir ayar olduğunu düşünüyorum. Laptop şarjdayken, tam performanslı çalışmıyor olabilir. Ya da pil gücünde çalışyor olabilir. FPS sabitlemesi olabilir. Dikey senkronizasyon ayarları driverlar üzerinden açık kalmış olabilir. Güncel windows ve sürücü kullanmıyor olabilirsiniz. Bunun tonla sebebi mevcut. Biraz araştırmanızı öneririm.
laptop en iyi performans ayarında driverlar en güncel windows ta öyle fps sabitlemesi veya nvidia whisper mode da açık değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Udd yaptım mı ? Driver atarken
Udd nedir?

Bilgisayarda 2. ekran kartı var mı?? Varsa belki onu kullanıyordur.
rtx 2060 ı kullanıyor ekran kartı olarak

Sipariş üzerinden 14 gün süre geçti mi?
evet 14 gün geçti

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
laptop en iyi performans ayarında driverlar en güncel windows ta öyle fps sabitlemesi veya nvidia whisper mode da açık değil

Udd nedir?

rtx 2060 ı kullanıyor ekran kartı olarak
Driver atarken eski driverlari silersinki catismasin

erdemyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
erdem yavuz
ama 14 gün geçmesinin sorun olacağını zannetmiyorum zaten 2 yıl garantisi var sonuçta sözünü ettiği performansı vermiyor

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Bilgisayarda 2. ekran kartı var mı?? Varsa belki onu kullanıyordur.
İlla ki olması lazım ama csde o ekran kartı 100 fps verir mı bilmem ben de monster aldığımda csye girmiştim direk ve 30 fps falan oynamıştım yine de intel grafik kartını değil de rtx kartına geçmeyi de deneyin bence

Techno08

80+ Gold

Peki acaba dâhili grafik birimini kullanıyor olabilir mi laptop?

Nvidia ayarlarından haricî grafik birimini etkinleştirmeyi dener misiniz?

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Müşteri hizmetlerini arayın. Probleminizi dile getirin. Gönderdiğinizde benchmark testlerinde problem olmadığını, ama oynadığınız oyunda düşük FPS aldığınızı anlatın. Servise tekrar gönderin. Bazen ilgisiz davranabiliyorlar. Bunu yapmak zaman kaybı diye düşünüyorsanız THH en kolay yol gibi gözüküyor. Ama ben haksız çıkmamanız için yardımcı olabilecek önerilerde bulunmaya çalıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,426
Üyeler
166,540
Son üye
mbappe1
Top Bottom