monster pusat clutch alınır mı?

Hocam ölü bölge tam olarak ne- ne kadar var ve çok sorun oluyormu
hocam joysticklerin götürdüğünüz kısmı algılamaması örneğin fifada adamı sol alta göndermek istiyorsunuz ancak orası ölü bölge olduğundan çalışmıyor bende dualsense var memnunum bence 9. nesil alın indirim bekleyerek (eğer ps5 alma gibi bi planınız yoksa varsa eğer dualsensede alabilirsiniz)

MSI kablolu, haberin olsun.
Almışken Xbox 9.nesil almak en mantıklısı.
Hocam 9.nesil 2k direkt xbox 7k simdi bu cok aklimi karistiriyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam joysticklerin götürdüğünüz kısmı algılamaması örneğin fifada adamı sol alta göndermek istiyorsunuz ancak orası ölü bölge olduğundan çalışmıyor bende dualsense var memnunum bence 9. nesil alın indirim bekleyerek (eğer ps5 alma gibi bi planınız yoksa varsa eğer dualsensede alabilirsiniz)
Hocam iste onu dusunuyorum ilerde belki bi konsol alsam sirf kolum var diye xbox alirim kesin ama zaten guzel bi bilgisyarim var konsola gecer miyim bilmiyorum

Hocam iste onu dusunuyorum ilerde belki bi konsol alsam sirf kolum var diye xbox alirim kesin ama zaten guzel bi bilgisyarim var konsola gecer miyim bilmiyorum
ilerde alabilecekseniz hangi konsolu alacağınıza karar verin ona göre alın derim okadar bütçe arttırabiliyorsanız

MSI kablolu, haberin olsun.
Almışken Xbox 9.nesil almak en mantıklısı.
hayır bahsettiğiniz model gc 20 v2 benim önerdiğim gc 30 v2 dongle(KABLOSUZ) ve kablo ile bağlanılıyor

hocam ilk olarak önceliğinizi düşünnmeniz gerekiyor

Hocam xbox icin ayriyeten dongle almak gerekiyomu ve ne kadar
tam bilgim yok ama sanırım almak gerekiyor öbür türlü bluetooth ile bağlanıyor ama hemen araştırıp size bilgi veriyim hocam

hocam ilk olarak önceliğinizi düşünnmeniz gerekiyor

tam bilgim yok ama sanırım almak gerekiyor öbür türlü bluetooth ile bağlanıyor ama hemen araştırıp size bilgi veriyim hocam
Pc de bluetooth yok hocam

@Zultia Amazon üzerinde 1750 TL'ye satılıyor ürün, 7500 TL ile arasında az fark yok.
Xbox'ın kolları hem kaliteli hem de ömürlük olduğundan özellikle öneriyorum. Elinize aldığınızda ağırlığı ve kaliteyi hissediyorsunuz. PC ile tam uyumlu olması da cabası (Windows).
Bilgisayarınızda BT yoksa adaptörünü almanız ya da kablolu kullanmanız gerekiyor. Ben kendim de araştırıyorum, satın alacağım siyah modelinden. Masrafına değeceğini düşünüyorum.

Xbox 9. nesil al kesinlikle çok iyi

Gamesir G4 Pro yu bir arkadaş 900tl ye almıştı TR de öyle bulursan G4 al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,938
Üyeler
184,082
Son üye
AgentSoul
Geri