Neler Yeni

Monster pusat clutch gamepad alınır mı ve pc için kol önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Suleyman
Pc den gow,rdr tarzı oyunlar oynamak amacıyla bir kol almak istiyorum bu kolu buldum gayet uygun gözüküyor ama monster çok kötülüyorlar ondan kararsızım hemen almayacağım kafamda bir fikir oluşması için konu açtım ps5 kolu almak mantıklı olur mu hem tasarımı hem teknolojileri güzel.
bütçe olarak sıkıntım yok ama gidip 10k lık bir kol önermeyin😁
öneriniz varsa yapabilirsiniz ayrıca günü kurtarcak bir kolda işinizi görür diyorsanız önerin ve arkadaşlarım ps5 kolu falan gecikme olabilir dedi olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Suleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Suleyman
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Suleyman
bi üstte link mevcut ister direkt itopyadan alın ister eve sipariş edin
Hocam 9. Nesil nasıl güzelmi 2.5k uygun gibi ayrıca ps5 kolu önerir misiniz? bu 9. Nesil ve ps5 kolunda gecikme vesaire olur mu ps5 kolu 500 tl falan daha pahalı hangisi mantıklı olur

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Eğer windows'ta kullanıcaksanız xbox tarzı alın derim. PS kolları ne kadar sorunları kaldırdık deselerde sorunsuz xbox kolları var.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Orkun
Pc den gow,rdr tarzı oyunlar oynamak amacıyla bir kol almak istiyorum bu kolu buldum gayet uygun gözüküyor ama monster çok kötülüyorlar ondan kararsızım hemen almayacağım kafamda bir fikir oluşması için konu açtım ps5 kolu almak mantıklı olur mu hem tasarımı hem teknolojileri güzel.
öneriniz varsa yapabilirsiniz ayrıca günü kurtarcak bir kolda işinizi görür diyorsanız önerin ve arkadaşlarım ps5 kolu falan gecikme olabilir dedi olur mu?
Valla ben gamepad hevesimi atmak için ve yarın öbürgün lazım olur diye indirimdeyken almıştım, elde tutuşu biraz zor geldi bana ama malzeme kalitesi oldukça güzel. Telefonu takma aparatı ve bluetooth ile bağlanabilmesi çok güzel bir şey. Telefonu takıp birkaç oyun denedim ve akıllı tv ye de bağlayıp oyun vs. denedim 0 gecikme. Öneririm. Fiyat avantajı varsa alabilirsin.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Mahir Cengiz
Alınmaz benzer bütçelerde bu cihaz daha mantıklı https://share.temu.com/haAoksgJ6tA

Top Bottom