Hayır, yok.Benim hatırladığım red switchde yay ve basmama sorunu vardı belki duzeltmislerdir bilmiyorum
Almadan önce belki alternatif seçenekler sunulabilirdi, şu an hayırlı olsun denilir sadece, kullanımla ilgili yorum yaparsın bizde bilgilenmiş oluruz, sorunları vardı diye hatırlıyorum ben de.Arkadaşlar yakın bir zamanda 450 TL ye Monster Pusat K3 Pro satın aldım. Red Switch ve RGB olması çok hoşuma gitti. Tam bir F/P olarak düşünüyorum, sizce nasıl?
Almadan önce belki alternatif seçenekler sunulabilirdi, şu an hayırlı olsun denilir sadece, kullanımla ilgili yorum yaparsın bizde bilgilenmiş oluruz, sorunları vardı diye hatırlıyorum ben de.
Artık kullanmıyorum. Birkaç kez garantiye gittikten sonra letgo üzerinden sattımAlıntıyı görüntüle
Hocam siz kullanmıyor musunuz
Blue model miydi red miydi?Artık kullanmıyorum. Birkaç kez garantiye gittikten sonra letgo üzerinden sattım
Şu an aynı sorunları var mı bilmiyorum, kötü yorum yapmak istemedim o yüzden.Alıntıyı görüntüle
Red kullanıyordum, blue satışı hiç olmadı diye biliyorum.Blue model miydi red miydi?
Monster'in tipi çok daha güzel duruyor, bilseydim bu klavyeleri yine Monster'i alırım diye düşünüyorum. Ama diğerleri de güzel. Umarım klavye güzel çıkar. Gamepower Ogre mağduruyum bende 2 Ayda klavye kullanılmaz hale geldi basmama sorunundan dolayı.Hayır, yok.
70 TL ekleyerek daha çok daha iyisini alabilirdiniz ama olsun o fiyata da iyidir.
Klavye Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
Klavye fiyatları ve klavye çeşitleri en uygun fiyatlarla GittiGidiyor'da! Bilgisayar ve tabletlerinizle kullanabileceğiniz klavye modelleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Edit; Yanlış klavyeyi atmışım;
Keşke bunu alsaydınız. Gerçekten bu fiyata kaçırılmaz.MOTOSPEED CK98 RAINBOW FULL MEKANİK KLAVYE TÜRKİYE STOK Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
MOTOSPEED CK98 RAINBOW FULL MEKANİK KLAVYE TÜRKİYE STOK en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! MOTOSPEED CK98 RAINBOW FULL MEKANİK KLAVYE TÜRKİYE STOK incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
5 ayda 3 klavye değiştirdim bu arada :/Alıntıyı görüntüle
Gamepower Ogre düzelti diyorlar bir de Gamepower'dan su bile almam.Monster'in tipi çok daha güzel duruyor, bilseydim bu klavyeleri yine Monster'i alırım diye düşünüyorum. Ama diğerleri de güzel. Umarım klavye güzel çıkar. Gamepower Ogre mağduruyum bende 2 Ayda klavye kullanılmaz hale geldi basmama sorunundan dolayı.