Neler Yeni

Monster Pusat K3 Pro 450 TL değer mi?

Murat G

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
Arkadaşlar yakın bir zamanda 450 TL ye Monster Pusat K3 Pro satın aldım. Red Switch ve RGB olması çok hoşuma gitti. Tam bir F/P olarak düşünüyorum, sizce nasıl?

Squex

80+ Silver
Benim hatırladığım red switchde yay ve basmama sorunu vardı belki duzeltmislerdir bilmiyorum

Benim hatırladığım red switchde yay ve basmama sorunu vardı belki duzeltmislerdir bilmiyorum
Hayır, yok.

70 TL ekleyerek daha çok daha iyisini alabilirdiniz ama olsun o fiyata da iyidir.

Edit; Yanlış klavyeyi atmışım;
Keşke bunu alsaydınız. Gerçekten bu fiyata kaçırılmaz.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Turuncu Keskin
Arkadaşlar yakın bir zamanda 450 TL ye Monster Pusat K3 Pro satın aldım. Red Switch ve RGB olması çok hoşuma gitti. Tam bir F/P olarak düşünüyorum, sizce nasıl?
Almadan önce belki alternatif seçenekler sunulabilirdi, şu an hayırlı olsun denilir sadece, kullanımla ilgili yorum yaparsın bizde bilgilenmiş oluruz, sorunları vardı diye hatırlıyorum ben de.

Squex

80+ Silver
Almadan önce belki alternatif seçenekler sunulabilirdi, şu an hayırlı olsun denilir sadece, kullanımla ilgili yorum yaparsın bizde bilgilenmiş oluruz, sorunları vardı diye hatırlıyorum ben de.
Screenshot_20210726-014456_Opera.jpg

Hocam siz kullanmıyor musunuz o.O2

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Turuncu Keskin

Murat G

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, yok.

70 TL ekleyerek daha çok daha iyisini alabilirdiniz ama olsun o fiyata da iyidir.

Edit; Yanlış klavyeyi atmışım;
Keşke bunu alsaydınız. Gerçekten bu fiyata kaçırılmaz.
Monster'in tipi çok daha güzel duruyor, bilseydim bu klavyeleri yine Monster'i alırım diye düşünüyorum. Ama diğerleri de güzel. Umarım klavye güzel çıkar. Gamepower Ogre mağduruyum bende :) 2 Ayda klavye kullanılmaz hale geldi basmama sorunundan dolayı.

Monster'in tipi çok daha güzel duruyor, bilseydim bu klavyeleri yine Monster'i alırım diye düşünüyorum. Ama diğerleri de güzel. Umarım klavye güzel çıkar. Gamepower Ogre mağduruyum bende :) 2 Ayda klavye kullanılmaz hale geldi basmama sorunundan dolayı.
Gamepower Ogre düzelti diyorlar bir de 😄 Gamepower'dan su bile almam.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,814
İsim
Eren Yeager
Red Switch'i sorunlu bir model.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Sadece 80 TL çıkarak cherry mx brown modelini almak varken Pusat'a şans vermezdim. Forumdan çok fazla arkadaşımın canı yandı açıkçası. Umarım sorun yaşamazsın.

Top Bottom