Monster Pusat K3 Pro Basmama Sorunu

Repax

80+
Reaksiyon skoru
26
Monster Pusat K3 Pro'ya sahibim ve ocak sonunda aldığım klavye şubat sonunda WASD tuşlarında basmama problemi ortaya çıktı. Yani ben tuşlara 5 kere basıyorum ama bilgisayar onu 1 diye algılıyor ya da hiç algılamıyor. 27 Şubatta Monster Destek ekibine sorun hakkında bir mesaj gönderdim fakat bugün 2 Mart salı gününe kadar kimse dönmedi dönecek gibi de gözükmüyorlar. Açıkçası klavyeyi çok titiz kullandığımı düşünüyorum (400tl çok para şu zamanda) ve ona rağmen bu şekilde bozuluyorsa klavye gerçekten dandiktir. Satın alacak arkadaşlara bu klavyeden uzak durmalarını öneririm.

Sizde sıkıntılı çıktı diye herkeste çıkacak diye bir şey yok. Bu kafa ile gidersek o zaman hiçbir klavyeyi almamamız gerek.

Sadece alacak arkadaşları bilgilendirmek istedim zira çoğu konuda önerilen bir klavye ve Monster'ın teknik desteğide baya övülüyor.

Monster Pusat K3 Pro'ya sahibim ve ocak sonunda aldığım klavye şubat sonunda WASD tuşlarında basmama problemi ortaya çıktı. Yani ben tuşlara 5 kere basıyorum ama bilgisayar onu 1 diye algılıyor ya da hiç algılamıyor. 27 Şubatta Monster Destek ekibine sorun hakkında bir mesaj gönderdim fakat bugün 2 Mart salı gününe kadar kimse dönmedi dönecek gibi de gözükmüyorlar. Açıkçası klavyeyi çok titiz kullandığımı düşünüyorum (400tl çok para şu zamanda) ve ona rağmen bu şekilde bozuluyorsa klavye gerçekten dandiktir. Satın alacak arkadaşlara bu klavyeden uzak durmalarını öneririm.
Forumda Pusat K3 incelemesini yapan ilk kişi benim diye biliyorum ve konuyu açtığım tarihten beri aralıksız kullanıyorum hatta 1 defa kahve bile döktüm sol alt kısmına. Hatta klavyenin içini temizlemedim birazcık pis şuan iç kısmı toz vb ufak tefek şeyler var. Sabah 10dan gecenin bilmem kaçına kadar kullanıyorum ve hiç bir sorun yok klavyemde. Senin bu problemi yaşaman başkalarının bu klavyeden uzak durmasını gerektirmez dostum..

Forumda Pusat K3 incelemesini yapan ilk kişi benim diye biliyorum ve konuyu açtığım tarihten beri aralıksız kullanıyorum hatta 1 defa kahve bile döktüm sol alt kısmına. Hatta klavyenin içini temizlemedim birazcık pis şuan iç kısmı toz vb ufak tefek şeyler var. Sabah 10dan gecenin bilmem kaçına kadar kullanıyorum ve hiç bir sorun yok klavyemde. Senin bu problemi yaşaman başkalarının bu klavyeden uzak durmasını gerektirmez dostum..
Hey gidi be ... red switchler sorunlu çıktı maalesef :( bu dediğine katılıyor musun şuan ? :D

Hayır dostum, red switch modelleri berbat. Blue switchleri kaliteli olabilir ama sadece bu forumda 20 tane konu görmüşümdür pusat k3 problemi diye.

klavye şans işi ama ben de red switchli k3 prolarda tuş basmama konusu çok gördüm. ben de şansıma güvenip saber aldım. şimdilik hiç bir sorun yok. 3-4 ay oldu alalı.

Red switchler sıkıntılı diye duymuştum bazı arkadaşlarımdan sizde yaşamışsınız adınıza üzüldüm cidden.

Aynı sorun bende de çıktı, klavyeyi alalı 1 buçuk ay olmasına rağmen WASD tuşları algılamamaya başladı. Servise göndermeyi düşünüyorum. Umarım düzelir.

Aynı sorun bende de çıktı, klavyeyi alalı 1 buçuk ay olmasına rağmen WASD tuşları algılamamaya başladı. Servise göndermeyi düşünüyorum. Umarım düzelir.
Monster hiçbir zaman müşterisini üzmez merak etme. Teknik servis çok iyidir👍

Servise gönderip iade isteyebilirsiniz
Ya da blue switch versiyonu varsa onu temin edebilirsiniz ben öyle yapıp farklı bir klavye aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,459
Üyeler
185,733
Son üye
yasinaww
Geri