Bunu duymak iyi geldi. Gerçekten diğer klavyelere göre ağır, ama switchi falan ses olarak tatmin ediyor.ben de 6 ay civarı kullandım ama gerçekten o yay sesi kullandıkça geçiyor. sağlam klavyedir. usb girişi falan vardı baya işime yarıyordu ama takoz gibiydi attım köşeye duruyor. zamanında 250ye almıştım
Eğer geçmezsede yapacak bişi yok, fazla rahatsız etmiyor ama olmasada olurBugüne kadar 5 tane mekanik klavye değiştirmiş biri olarak söylüyorum. Üst düzey klavyeler hariç yay sesinin kesildiğini görmedim (Lubelamalar hariç).
için rahat olsun sağlam klavye almışsın ben tuşlarına biraz geç alışmıştım. bi tanesine basarken diğerine de basabiliyorsun. tuşları çok hafif ama iyi hissettiriyor. olmadı ileride satar değişirsin değeri fazla düşmez onunBunu duymak iyi geldi. Gerçekten diğer klavyelere göre ağır, ama switchi falan ses olarak tatmin ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim aynen şuan dediğini yaşıyorum. Cs oynayamaz oldum ya istemsiz zıplıyorum falan filan. Alışırım umarım.için rahat olsun sağlam klavye almışsın ben tuşlarına biraz geç alışmıştım. bi tanesine basarken diğerine de basabiliyorsun. tuşları çok hafif ama iyi hissettiriyor. olmadı ileride satar değişirsin değeri fazla düşmez onun
Hocam 2 yıllık k3 blue switch kullanıcısıyım. 2. Yılında tuşlarında arıza yaptı haberiniz olsun. Yay sesi bende baya azdı bu bütçede her klavyede oluyordu (hydra r6, calypso ..) bende o yüzden pek sorun etmedim. Klavyeyi teknik desteğe yolladım. Sorunun çözülüp cözülmeyeceğine dair eğer merak ederseniz hatırlarsam size durumu aktarabilirim sonuçlandığında.Arkadaşlar Pusat k3 aldım ancak her tuşta yay duyulacak şekilde yay sesi var. Yay sesinden rahatsız olmuyorum ancak kullandıkça geçer mi acaba?
Anladım hocam, sorun yeni oldu sanırım. Garanti bitmişmiydi ?Hocam 2 yıllık k3 blue switch kullanıcısıyım. 2. Yılında tuşlarında arıza yaptı haberiniz olsun. Yay sesi bende baya azdı bu bütçede her klavyede oluyordu (hydra r6, calypso ..) bende o yüzden pek sorun etmedim. Klavyeyi teknik desteğe yolladım. Sorunun çözülüp cözülmeyeceğine dair eğer merak ederseniz hatırlarsam size durumu aktarabilirim sonuçlandığında.
2 yılı aştı 1 ay kadar. Garantisi ne kadardı bilmiyorum. Bir belge de bulamadım. Ürünü yolladım yurtiçi kargo ile içine bir kağıda sorunları yazdım. Dönüş bekliyorum. Bir tane sorunu yazmayı unutmuşum yarın sabah arayıp bildiririm eğer yapabilecekleri bir şey varsa umarım yardımcı olurlar. ( Sorun A tuşunun switchi red switch gibi ses çıkarmaya başlamıştı. Diğer tuşlardan az çıkıyordu sesi.)Anladım hocam, sorun yeni oldu sanırım. Garanti bitmişmiydi ?
bu yay sesi çınlama dedikleri ses mi oluyoArkadaşlar Pusat k3 aldım ancak her tuşta yay duyulacak şekilde yay sesi var. Yay sesinden rahatsız olmuyorum ancak kullandıkça geçer mi acaba?
Umarım para falan istemezler. Garanti konusunda iyiler ama garantisi bittiği zaman klavye kadar tamir parası istediklerini duymuştum.2 yılı aştı 1 ay kadar. Garantisi ne kadardı bilmiyorum. Bir belge de bulamadım. Ürünü yolladım yurtiçi kargo ile içine bir kağıda sorunları yazdım. Dönüş bekliyorum. Bir tane sorunu yazmayı unutmuşum yarın sabah arayıp bildiririm eğer yapabilecekleri bir şey varsa umarım yardımcı olurlar. ( Sorun A tuşunun switchi red switch gibi ses çıkarmaya başlamıştı. Diğer tuşlardan az çıkıyordu sesi.)
Evet.bu yay sesi çınlama dedikleri ses mi oluyo