Neler Yeni

Monster pusat k3 pro

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Poyraz Yılmaz

Şu namussuz çok hoşuma gitti. İncelemelerini izlediğim herkesin mavi switchi var. Ama sitede yorumlarını okuyunca mavi bekledim kırmızı çıktı gibisinden yorumlar okudum. Bende kırmızı istiyorum. Tercih edebiliyor muyuz? Edebiliyorsak mavi bekleyip kırmızı gelmesi saçma değil mi?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı

Şu namussuz çok hoşuma gitti. İncelemelerini izlediğim herkesin mavi switchi var. Ama sitede yorumlarını okuyunca mavi bekledim kırmızı çıktı gibisinden yorumlar okudum. Bende kırmızı istiyorum. Tercih edebiliyor muyuz? Edebiliyorsak mavi bekleyip kırmızı gelmesi saçma değil mi?
bunun mavi si yok diye biliyorum ben.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Videolarda öyle görünüyor, acaba farklı bir model mi yada stoklar bitti red switch mi ürettiler anlamadim açıkçası.
bi ara stokları bitmişti zaten. Yeniden geldi bu seri. Ama dediğim gibi ben hiç görmedim alanlar hep kırmızı diye aldı. Belki yanlış biliyorumdur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Poyraz Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bi ara stokları bitmişti zaten. Yeniden geldi bu seri. Ama dediğim gibi ben hiç görmedim alanlar hep kırmızı diye aldı. Belki yanlış biliyorumdur.
Bir yerde daha okudum. Dediğimiz gibi olmuş. Yeni stoklar red olarak üretilmiş. Yinede canlı destek vs varsa iletişime geçerim. Teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bir yerde daha okudum. Dediğimiz gibi olmuş. Yeni stoklar red olarak üretilmiş. Yinede canlı destek vs varsa iletişime geçerim. Teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar.
mail atabilirsin. Monster çabuk cevaplar.

Top Bottom