cemtastan2301
80+ Gold
2 tane alacağım ve fiyatı gerçekten çok uygun, alınır mı ?
Önerisi yapıldı zaten, onu almayacağım.Bu gamepad i bilmiyorum ama bütceni 40 50 TL arttırarak logitech f710 önerebilirim oda kablosuz ve çok kaliteli bir ürün. Kablolu modelini kullanıyorum çok memnunum.
XBOX falan işim yok ki, Mortal kombat tarzı oyunlar oynayacağım.bende almayı dusunuyordam bir şey destegi yokmus unuttum xbox oyunlarını oynayamıyomussun forumlardada öyle diyolar emın degılım dun Gamesir T4 Pro aldım alıexpresten kuponla 233 TL falan gelıyolar sende bak istersen baya iyi gamepad
XBOX falan işim yok ki, Mortal kombat tarzı oyunlar oynaya
Hocam siz hangi dili kullanıyorsunuz hala anlayamadım.mortol kombat xbox oyunu değii
mortal kombat mıcroscoft oyunu oynıyamassın yanı
Mortal kombat ın Steam de olduğunu bilmiyor heralde arkadaşHocam siz hangi dili kullanıyorsunuz hala anlayamadım.
Daha önce birisi bunu sormuştu yorumlarda kalitesiz almayın diyen çok üye vardı o konuyu bulursam atarım sende bak istersen.2 tane alacağım ve fiyatı gerçekten çok uygun, alınır mı ?
Logitech f710 almama sebebinizi öğrenebilir miyim ? Neden almak istemiyorsunuz? Bende 2 tane var ve uzun süredir kullanıyorum. Merak ettiğiniz bir konu varsa yazabilirsiniz2 tane alacağım ve fiyatı gerçekten çok uygun, alınır mı ?