Neler Yeni

Yardım Monster Pusat Pro Bluetooth Gamepad Alınır mı?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bu gamepad i bilmiyorum ama bütceni 40 50 tl arttırarak logitech f710 önerebilirim oda kablosuz ve çok kaliteli bir ürün. Kablolu modelini kullanıyorum çok memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Oğuzhan Yüksel
bende almayı dusunuyordam bir şey destegi yokmus unuttum xbox oyunlarını oynayamıyomussun forumlardada öyle diyolar emın degılım dun Gamesir T4 Pro aldım alıexpresten kuponla 233 tl falan gelıyolar sende bak istersen baya iyi gamepad

cemtastan2301

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende almayı dusunuyordam bir şey destegi yokmus unuttum xbox oyunlarını oynayamıyomussun forumlardada öyle diyolar emın degılım dun Gamesir T4 Pro aldım alıexpresten kuponla 233 TL falan gelıyolar sende bak istersen baya iyi gamepad
XBOX falan işim yok ki, Mortal kombat tarzı oyunlar oynayacağım.

TamerKs

80+ Silver

Avolay

80+ Gold
Alınmaz! Kronik sorunu vardı

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Yanlış bilgilendirmeyeyim fakat bende eski modeli var. XBOX tarzı kumanda modelinden. (soldaki joystick üstte olan var ya)
Artık modelleri playstation tarzına çevirmişler. (iki joystick de altta)

*Memnun musun dersen de gayet memnunum. Bağlantı kablosuz usb ile sağlanıyor. (Kablosuz fareler olur ya, yanında minik bir usb olur. O tarzda)

*Ben daha önce hep playstation kolu kullanırdım. Bundan ötürü de diğer konsollara kıyasla arkadaki RT & LT tuşları biraz ince hissetti, tetik tarzında olmuş. Başlarda garip hissettiriyor, fakat bir süre sonra alışıyorsun.

*Tepki süresi gayet iyi, hızlarında bir sıkıntı yok.

*Uzun süre kullanım mümkün. Şarjı bitmiyor diyebilirim. (USB kablo ile şarj ediyorsun)

*Yaklaşık her gün 2-3 saat oynayıp 15 gün falan rahat götürdü. Belki daha da götürürdü fakat şarj ettim boş durmasın diye.

*Her seferinde kurmana gerek yok. Tek seferlik kurulum yapıyorsun daha sonra ortadaki monster logosuna tıkladığında açılıyor ve anında bağlanıyor.

*Aynı fiyat bandındaki diğer ürünlere kıyasla şık bir tasarımı var.

**Ben genelde F1, NFS, Forza tarzı oyunlar oynuyorum. Yarış oyunları yani, hiçbir donma gibi sıkıntılarını görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,181
Üyeler
166,168
Son üye
Tsutsuwa
Top Bottom